Fiat'tan 10 NUMARA Fiat Programı

Fiat, 10 NUMARA Fiat Programı üyeleri için çeşitli avantajlar sunmaya başlayacak.
07-08-2015 12:20 - 18605 Okundu

Fiat’ın ticari araç sahiplerine özel ve sadece onların isteklerine göre düşünülmüş sadakat platformu olan 10 NUMARA Fiat Programı üyeleri, 1 Ağustos 2015 tarihinden itibaren, “Hepimiz için E-Ticaret” sloganıyla KOBİ’lerin ve iş dünyasının yanında, onlar için çözümler üreten Bilginet’in sunduğu avantajlardan yararlanabilecekler.

Bilginet, program kapsamında bünyesinde bulunan ve 5 ayrı segment için hazırlamış olduğu yeni nesil e-ticaret paketlerini, web sitesinde ilan ettiği kampanya fiyatının üzerinden ekstra uygulayacağı %30 indirimle, 10 Numara Fiat’lılarla buluşturacak.

Yeni nesil e-ticaret paketlerinde; sınırsız trafik, e-mail hesabı, sınırsız web alanı, sınırsız depolama hizmeti ve sınırsız ürün çeşidinin girişine imkân tanıyan bir altyapı sunan Bilginet’in sunduğu bu avantajlardan yararlanabilmek için, 10 Numara Fiat Programı üyesi olmak yeterli. Program üyeleri, “BİLGİNET” yazarak 5360’a atacakları bir kısa mesajla elde edecekleri Bilginet için hazırlanmış şifreyi, www.bilginet.com.trüzerindeki kampanya başvuru formuna yazarak veya doğrudan satış temsilcisine ileterek, bu indirimden yararlanabilecekler.

Bilginet, program kapsamında ayrıca Fiat’lıların tüm dijital ajans hizmet ihtiyacı ile ilgili de bir çözüm üretecek. 10 Numara Fiat Programı üyeleri, Bilginet’in dijital ajans markası Megawatt’ın sunduğu web sitesi tasarımı, sosyal ağ yönetimi, dijital pazarlama hizmetleri, dijital prodüksiyonlar ve kampanya tasarımı, dijital reklâm ve mobil uygulamalar gibi hizmetlere de 5360’a “MEGAWATT” yazarak %20 indirimle ulaşabilecekler.

Her iki kampanya da 31.12.2015’e kadar sürecek. Ayrıntılı bilgiye www.10numarafiat.com vewww.bilginet.com.tr sitesinden erişilebilecek.