Ford Ağır Ticari Araç Kullanımının Kalitesini Türkiye' de Güçlendirecek

Ford Trucks konseptiyle Kullanıcılarına Daha İyi Hizmet Vermek İçin Bayiliklerini Açmaya Devam Ediyor
27-10-2014 13:56 - 18357 Okundu

Ford Trucks'tan yeni 4S plaza

Ford Otosan'ın ağır ticari araç pazarında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için "Ford Trucks" konsepti altında başlattığı bayi yapılanma atağı, Muğla'da açılan Helvacıoğlu Ford Trucks 4S Plaza ile devam ediyor.

Ford Trucks çekici ve kamyon müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için 4Skonseptiyle hizmete açılan Ford Trucks bayi yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Yeni yapılanma çerçevesinde Anadolu ve Trakya’nın çeşitli bölgelerinde açılan bayilerin ardından, Muğla’da faaliyet gösteren Helvacıoğlu da, yeni 4S konseptli Ford Trucks tesisinin kapılarını açtı. Helvacıoğlu Ford Trucks 4S açılışına, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Koç Holding ile Ford Otosan üst düzey yöneticileri katıldı. 

Açılışlar doludizgin 

50 yıldır Koç Topluluğu’nun önemli iş ortaklarından olan Helvacıoğlu bayi, Ford Otosan ailesine 1982 yılında, Muğla ve İzmir bölgesindeki yetkili satış bayiliği ile katıldı. 1997’de Bodrum, 1999 yıllarında da Fethiye bayiliklerini faaliyete geçiren Helvacıoğlu, Muğla, Bodrum ve Fethiye’de Ford Otosan binek ve ticari araç yetkili satıcısı olarak hizmet verirken, 2013 yılında müşteri memnuniyeti, satış ve satış sonrasında gösterdikleri üstün performans ile “Chairman’s Award” ödülünü de kazandı. 
Ford Trucks yeni bayi yapılanması dahilinde şimdiye kadar Bursa, Eskişehir, Ankara , İzmir, Antalya, Diyarbakır, Konya, Kayseri, Mersin, Malatya, Gaziantep, İstanbul , Silivri ve Kocaeli’de yeni Ford Trucks tesisleri açılışları törenle gerçekleştirildi.