GM Bizim İçin Yeni Bir Cadillac CT5-V Blackwing Sports Wagon Yapsaydı Ne Olurdu?

Cadillac'ın V6 motorlu CT5-V ve V8 motorlu CT5-V Blackwing için spor wagon gövde stilini yeniden canlandırması sadece hayal edilebilir
04-03-2024 09:00 - 134 Okundu

Cadillac'ın CT5-V ve CT5-V Blackwing için yaptığı son güncellemeler, BMW'nin M5, Audi RS6 ve Mercedes-Benz E63'ünden müşterileri çekmek için popüler arkadan itişli sedana yenilenmiş yeni bir görünüm getirdi.

Ön tarafta yapılan değişiklikler bir makyaj olarak adlandırılabilecek kadar farklı görünse de, arka tarafta çok daha önemli bir şey eksik: bir wagon varyantı. Evet, uzun tavanlı bir gövde stili hayali bir öneri olabilir, ancak bunun bir değeri var mı?

Sektördekiler vagonların niş bir iş olduğu yanılsaması içinde değiller. GM'nin lüks bölümü bu zarla daha önce CTS Wagon ile oynamıştı (sınırlı bir başarı ile).

Covid'in gelişinin şafağında, Cadillac baş mühendisi Brandon Vivian Autoline'ın Afterhours Show'una konuk olarak konuşurken bu fikri değerlendirmişti. Ancak CT5 yaşam döngüsünün ortalarında olduğu için, bunun gerçekleşmesine dair gerçekçi bir şans unutulmaya yüz tutmuş durumda.

Neyse ki dijital boya kalemlerimiz, yeniden tasarlanmış bir ızgara ve siyah çıtalı ön panjur, yeni dikey LED farlar, daha alçak bir aero kit ve ön çamurluklar getiren orta dönem yenilemeye dayanarak nasıl görünebileceğine dair bir fikir sunuyor.

Kuyruk lambaları ve tampon değiştirilmeden bırakılırken, tavan çizgisi Audi benzeri bir şekilde D sütununa inmeden önce arkaya doğru yükseltilmiştir. Sedan kardeşinin tasarımını yansıtan omuz çizgisi, arka çeyrek camın hemen altında bir yükselişe sahipken, dik bir bagaj kapağı ve tavan rayları vagonun tüm pratik kutularını işaretliyor.

CT5-V sedan, 11,9 fit küp ile orta boy lüks sınıfın en küçük bagaj kapasitelerinden birine sahip. Dingil mesafesini uzatmadan, vagon önerimiz bir gelişme olacaktır ancak sınıf lideri olmayacaktır. Yine de, daha fazla baş mesafesi ve daha kolay erişim (diğer bir deyişle daha az kafa çarpması) ile arka yolcular için daha iyi bir yer olacaktır.

Sedanda olduğu gibi, revize edilmiş bir kabin 33 inç diyagonal LED renkli dokunmatik ekran ve bir tur analiz aracından aracın baş üstü ekranından izlen

ebilen canlı bir veri akışına kadar her şeyi içeren bir araç içi Performans Veri Kaydedici getirecektir. Super Cruise sürücü destek teknolojisi ve Google Asistan, Google Haritalar ve Google Play'i bir araya getiren yerleşik Google, öne çıkan teknolojik özellikleri tamamlıyor.