Hyundai Kapınızdaki Servis Hizmeti Nedir? Servise Gitmenize Gerek Yok

Korona virüs araç servislerini de etkiledi.
06-04-2020 09:15 - 17388 Okundu

Dünya genelinde otomotiv sektöründe yaşanan kriz, Türkiye pazarında da görülmeye başlandı. 0 araç satışları durma noktasına geldi. Eski araç sahipleri ise araçlarını servis zamanı gelse bile götürmek istemiyor.Ancak Hyundai Assan, araç sahiplerinin evde kalmasını istediği için araçların bakımı için yeni bir yöntem geliştirdi. 

Alınan önlemler arasında, Hyundai yetkili servislerinde araçlarının bakımını yaptırmak isteyen kişiler, evlerinden çıkmadan araçlarının bakımını yaptırabilecek. Hyundai'den bir yetkili gelecek ve aracı alarak servise götürecek. Aracın bakım işlemleri bittiğinde ise araç yeniden sahibine getirilecek.

Nisan ayında geçerli olan bu kampanyada işçilik ücreti de ödenmeyecek.

Hyundai Assan Genel Müdürü, konuyla ilgili şunları söyledi: “Dünya ve ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Çalışma şeklimiz, alışkanlıklarımız ve günlük hayatımız bu süreçte değişkenlik göstermeye başladı. Evlerimizde kalarak olabildiğince koronavirüs salgınından uzak durmaya ve yayılmasına engel olmaya çalışıyoruz. Evde kaldığımız bu süreçte araçlarını servise getiremeyen müşterilerimize destek olmak amacıyla araçlarını evlerinden alarak bakım sonrası tekrar evlerine bırakacağız."