Insignia Sports Tourer 2020 İçin Makyajlanıyor

Opel, 2020 yılına kadar sekiz yeni veya güncellenmiş modeli piyasaya sürmeyi planlıyor ve Insignia ve Insignia Sports Tourer da bu araçlarında arasında yer alıyor.
10-10-2018 09:36 - 22232 Okundu

Casus fotoğrafçılar tarafından görüntülenen 2020 Insignia Sports Tourer, ağır kamuflajın arkasına gizlenmiş yeni bir ön fasyaya sahip.Detayları görmek zor olsa da, modelin Astra'da kullanılan ızgara ile geleceği belli oluyor.

Güncellenmiş ızgaranın yanı sıra, prototipin yeni farlarla donatıldığı da belli oluyor.Ön bölümde yeni bir tampon kullanıldığı da görülüyor, ancak kamuflaj, tamponun tasarımını görmemize engel oluyor.Bu da demek oluyor ki, tampondaki hava girişleri ve güncellenmiş sis farları da ön bölümdeki değişiklikler arasında yer alacak.

Tasarımın geri kalanı büyük ölçüde selefi ile aynı.Ancak arka bölümde yeni bir tampon ve yeniden tasarlanmış stop takımı görebiliriz.

KABİN

Kabinde ise çok büyük değişiklikler olmayacak. İki yıl önce tanıtılan Insignia’da zaten yüksek teknoloji ile donatılmıştı.Ancak 2020 kasada güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi görebiliriz.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Büyük ihtimalle aynı motor seçenekleri ile devam edilecek.Ancak güncellenmiş motor teknolojisi ile daha düşük yakıt tüketim değerlerine sahip üniteler, kaputun altında yer alabilir.Özellikle Peugeot’ nun yeni motorlarını bu modelde de görebiliriz.