Kia Ağustos Kampanyaları 2018 Fiyat Listesi

Kia, bayram kampanyalarını başlattı.
09-08-2018 09:30 - 15503 Okundu

KIA, tüm binek modelleri için 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz imkanı ile bayrama özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. KIA, sedan modeli Cerato için faiz kampanyasının yanı sıra; bayrama özel 3.000 TL indirim de uyguluyor. Ticari araç sektörünün lideri Bongo için ise 20.000 TL’ye 12 aya kadar % 0 faiz fırsatı ile KIA, çifte bayram mutluluğu yaşatıyor. Sevilen kompakt SUV Sportage, çevre dostu Niro, fenomen model Soul, sedan Cerato, kendine özel tasarımı ile fark yaratan cee’d, B segmenti temsilcisi Rio ve şehirli Picanto’dan oluşan KIA binek grubu, bayrama özel cazip fiyatları ve ödeme kolaylıkları ile otomobilini yenilemek isteyenlere göz kırpıyor.

 

KIA Sportage…

Sportif ve atak görünümü ile Sportage; “Isıtmalı Yarı Deri Koltuklar”, “Dokunmatik Ekranlı Audio Navigasyon Ekranı” ve “Panoramik Cam Tavan” gibi özellikleriyle sürüş deneyimini benzersiz kılıyor. Yüksek malzeme kalitesi ve sürücü odaklı geniş kontrol paneline sahip iç kabini ile Sportage, lüks duygusunu maksimumda yaşatıyor. Keyifli yolculukların yanı sıra; “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödülleri ve Euro NCAP çarpışma testlerinden aldığı beş yıldız ile de farkını ortaya koyan KIA Sportage, bayram fiyatları ile dikkat çekiyor. Sevilen kompakt SUV modeli KIA Sportage, 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz imkanı ile satışa sunuluyor.

 

KIA Niro…

141PS motor gücü ile segmentinin en yüksek performansını sunan KIA Niro, sadece 88 gr/km CO2 emisyon salınımı yaparak doğa dostu olduğunu kanıtlıyor. ABD’yi uçtan uca en düşük yakıt tüketimiyle geçen hibrit otomobil unvanını resmi olarak alarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Niro, 3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu modeli olarak öne çıkıyor. Niro; geri görüş kamerası, otomatik klima ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi, renkli ekran yol bilgisayarı ve dokunmatik & renkli multimedya ekranı gibi özellikleri ile yolculukları keyfe dönüştürüyor.

Çevre dostu rekortmen hibrit Niro da tüm diğer KIA binek modeller gibi bayrama özel 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz fırsatları ile şaşırtıyor.

 

 

 

KIA Soul…

Otomobili ile dikkat çekmeyi seven kullanıcıları etkileyen ikonik tasarıma sahip KIA Soul, konfor sunan geniş iç hacmi ve düşük yakıt tüketimi ile fark yaratıyor. Parlak ön ızgarası, krom kapı kolları ve büyük stop lambaları ile KIA Soul, her açıdan dinamik bir izlenim bırakıyor. Renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi gibi özellikleri ile Soul, sürüş deneyimini benzersiz kılıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu da sağlıyor. KIA’nın fenomen modeli Soul’de de bayrama özel 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz imkanı uygulanıyor.

 

KIA cee’d…

KIA cee’d; 7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, arka görüş kamerası ve panoramik sunroof gibi özellikleri ile C segmentinde fark yaratıyor. KIA cee’d; yüksek kalitedeki iç kabini, estetik LED gündüz farları ve yüksek omuz çizgisi ile de bir adım önde seyrediyor. “Red Dot” ödüllü tasarımı ve atletik görüntüsü ile hayranlık uyandıran cee’d, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ile yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Tüm diğer KIA binek modelleri gibi cee’d’de de bayrama özel 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz fırsatı sunuluyor.

 

 

KIA Cerato…

Bayrama özel 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz fırsatının yanı sıra; 3.000 TL indirim de sunan Cerato, Ağustos fırsatları ile şaşırtıyor. Geniş ve ferah bir yaşam alanı vadeden KIA Cerato; 16" alaşım jantlar, LED gündüz sürüş farları ve sunroof’u ile sedan keyfini doyasıya yaşatıyor. Cerato ayrıca; “Çift Bölgeli Dijital Klima”, “Hız Sabitleme Sistemi”, “Geri Görüş Kamerası” ve “Sürüş Modu Seçme Sistemi” ile de yolculukları benzersiz kılıyor. Cerato’nun her biri 1,6 litre hacme sahip; biri benzinli, biri dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği, yüksek verimlilik sunuyor.

 

 

 

 

KIA Rio…

B segmentinin etkin oyuncusu KIA Rio, modern ve yenilikçi çizgileri ile yollarda fark yaratıyor. Kokpit kullanım ergonomisiyle sürücülerine rahat yolculuklar yaşatan KIA Rio; kabininde bulunan çok sayıda saklama alanı, iç kabinin hem ön hem de arka tarafında bulunan USB girişleri, mobil cihazları bilgi-eğlence sistemine bağlama ve hareket halindeyken şarj etme imkanı ile fonksiyonel yapısını en üst seviyeye taşıyor. Şehrin dinamizmini yansıtan Rio; ESC, VSM, altı adet hava yastığı ve ISOFIX bebek koltuğu bağlantı noktaları gibi güvenlik çözümlerini de standart olarak sunuyor. Bayrama özel 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz olanakları ile Rio, otomobilini yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

 

 

KIA Picanto…

Düşük yakıt tüketimi ve zengin donanıma sahip KIA Picanto, bayrama özel 50.000 TL’ye 12 aya kadar %0,99 faiz kampanyası ile A segmenti kullanıcılarını mutlu ediyor. Şehirli Picanto, dış ve iç tasarımı ile modern bir atmosfer yaratırken, güvenlik teknolojileriyle de emniyetli sürüşler vadediyor. Sınıfının en geniş bagaj hacmini sunan KIA Picanto, uzun dingil mesafesi ile de daha geniş ve ferah bir yaşam alanı yaratıyor. KIA Picanto, 67 PS gücündeki 1.0 litrelik benzinli motor ve dört kademeli otomatik şanzımana sahip yeni Live paketi ile de şehir içi sürüşlerindeki iddiasını gözler önüne seriyor.

 

 

KIA Bongo…

KIA Bongo, bayrama özel  20.000 TL’ye 12 aya kadar % 0 faiz fırsatı ile ticari araç kullanıcılarının dikkatini çekiyor. Geniş kasa hacmine ve taşıma kapasitesine sahip ticari araç sınıfının lideri KIA Bongo; 130PS gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile öne çıkıyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile KIA Bongo, segmentinde rekabet yaratıyor.