Kia cee'd GT Line 2015 İstanbul Autoshow'da Sergilenecek

Kia, İstanbul Autoshow'da yeni modellerinin yanısıra üstün teknolojisini de beğeniye sunacak.
13-05-2015 11:59 - 19987 Okundu

21 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2015'te yer alacak markalardan biri de Kia firması.

Salon 5'te otomobil tutkunları için yeni modellerini ve geliştriği teknolojileri sergileyecek olan Kia,21 Mayıs Vip gününe özel olarak dünyaca ünlü Victoria's Secret mankeni Erin Heatherten konuk olacak ve ilk kez sergilenecek olan Kia cee'd GT Line modelini tanıtacak.

Kia'nın standında ise ayrıca başka teknolojik deneyimlerde otomobil tutkunları bekliyor olacak.“Drive to Adventure” uygulaması ile kullanıcılar Oculus gözlük ile birlikte sabir bir Kia Sorento aracına bindirilecek.Böylece kullanıcılar Yeni Sorento'yu sanal ortamda test etme imkanına kavuşmuş olacaklar.

Diğer bir yeni uygulama ise Follow the Tiger uygulaması.Bu uygulamada ise ziyaretçilerim hayal dünyası hedef alınmış.Dijital sergileme alanında konumlandırılacak büyük bir kürenin içine giren ziyaretçiler hareket edip 360 derece yürüyüşünü yaparken Oculus gözlükler ile geleceğin dünyasına adım atacaklar.

Bir başka dikkat çeken uygulama ise Hologram Box. Bu uygulama ile de Sorento aracın önüne konumlandırılacak bir kutu içerisinde hologram olarak araç 360 derece görüntülenebilecek. Holograma doğru el hareketleri yaparak araç ile etkileşim mümkün olabilecek, aracın çeşitli özellikleri bu dijital platformda tanıtılabilecek.