Kia Nisan 2018 Kampanyası, Fiyat Listesi 2018-04-09

Kia, bahar kampanyalarını başlattı.
09-04-2018 14:08 - 22460 Okundu

KIA; indirimli fiyatları, taksit imkanları ve takas desteği ile Nisan ayına özel birbirinden cazip ödeme kolaylıkları sunuyor. Niro, Sportage ve Soul’den oluşan SUV modelleri için aylık 1.299 TL’lik taksit avantajı sağlayan KIA, hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Hibrit Niro için 2.000 TL, satış rekorları kıran Sportage ve ikonik tasarıma sahip Soul için 5.000 TL’ye varan takas desteği de veren KIA, baharın gelişini coşkuyla kutluyor. Şehirli Picanto ve ödüllü tasarıma sahip Rio’da aylık 999 TL’lik taksit uygulayan KIA, C sınıfındaki iki iddialı modeli hatchback Ceed ve sedan Cerato için ise aylık 1.099 TL’lik taksit imkanının yanı sıra sunduğu indirimli fiyatları ile de şaşırtıyor. Ticari araç sınıfının lideri KIA Bongo ise Nisan ayına özel %0 faiz ve 1.400 TL’ye varan indirimlerle kullanıcılarıyla buluşuyor.

 

KIA Niro…

En düşük yakıt tüketimine sahip hibrit otomobil unvanını alarak Guinness rekorlar kitabına giren KIA Niro, rekortmen model olarak sınıfında bir adım önde seyrediyor. Atletik karakteri, ergonomik iç tasarımı ve yüksek omuz çizgisi ile konforlu yolculuklara imza atan Niro, bir otomobilden fazlasını vadediyor. İlhamını doğadan alan Niro, sadece 88 gr/km CO2 emisyon salınımı yaparak çevreci duruşunu gözler önüne seriyor. 3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlusu olan KIA Niro ayrıca, 141PS motor gücü ile de segmentinin en yüksek performansını sunuyor. Niro; geri görüş kamerası, otomatik klima ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi, renkli ekran yol bilgisayarı ve dokunmatik & renkli multimedya ekranı gibi özellikleri ile yolculukları keyfe dönüştürüyor. Nisan ayına özel aylık 1.299 TL’lik taksit imkanı ve 2.000 TL takas desteği ile Niro, doğa dostu kullanıcılarını sevindiriyor.

 

 

KIA Sportage…

Tüm dünyada 5 milyona ulaşan satışları ile ulaşılması zor bir rekora imza atan KIA Sportage, SUV severlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Sportif görünümü ve yenilikçi teknoloji kullanımı ile Sportage, sürüş deneyimini heyecan verici bir seviyeye taşıyor. Geniş ve ferah kabiniyle sürücü ve yolculara maksimum düzeyde rahatlık sunan Sportage, aldığı “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödülleri ile de iddiasını sürdürüyor. Euro NCAP çarpışma testlerinden kazandığı beş yıldızı da başarı hanesine ekleyen Sportage, KIA’nın güvenlik konusundaki üstün iddiasını gözler önüne seriyor. KIA Sportage ayrıca; “Isıtmalı Yarı Deri Koltuklar”, “Dokunmatik Ekranlı Audio Navigasyon Ekranı” ve “Panoramik Cam Tavan” gibi özellikleriyle hayatı kolaylaştırıyor. Sportage Nisan ayına özel ayda 1.299 TL taksit avantajı ve 5.000 TL’ye varan takas desteği ile SUV severlere benzersiz bir fırsat sunuyor.

 

KIA Soul…

KIA Soul; dikkat çekici tasarımı, konfor sunan geniş iç hacmi ve düşük yakıt tüketimi ile fark yaratıyor. Her açıdan dinamik bir izlenim bırakan Soul; parlak ön ızgarası, krom kapı kolları ve büyük stop lambaları ile yollarda farkediliyor. Renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi gibi özellikleri ile Soul, sürüş deneyimine keyif katıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu da sağlıyor. Şehir SUV’si sınıfına yepyeni bir anlayış getiren Soul, aylık 1.299 TL’lik taksit avantajının yanı sıra 5.000 TL takas desteği ile de Nisan ayında tutkunlarını cezbediyor.

 

KIA Picanto…

Tamamen yenilenen dış ve iç tasarımı ile üçüncü nesil Picanto, A segmenti kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Kompakt ölçüleri, zengin donanımı ve düşük yakıt tüketimi ile Picanto, şehir içi sürüşleri kolaylaştırıyor. Sınıfının en geniş bagaj hacmini sunan KIA Picanto, artan dingil mesafesi ile de daha geniş ve ferah bir yaşam alanı yaratıyor. Aylık 999 TL’lik taksit fırsatı ile satışa sunulan KIA Picanto, genç ve dinamik hayatı seven kullanıcıların dikkatini çekiyor.

 

KIA Rio…

Dördüncü nesil KIA Rio, modern ve yenilikçi tasarımıyla göz dolduruyor. Kokpit kullanım ergonomisiyle sürücü dostu bir yapı sergileyen Rio, kabininde bulunan çok sayıda saklama alanı ile de fonksiyonel yapısını vurguluyor. Ayrıca Rio’nun iç kabininin hem ön hem de arka tarafında bulunan USB girişleri, kullanıcılara mobil cihazlarını bilgi-eğlence sistemine bağlama ve hareket halindeyken şarj etme imkanı veriyor. Rio’da; ESC, VSM, altı adet hava yastığı ve ISOFIX bebek koltuğu bağlantı noktaları gibi güvenlik çözümleri standart olarak sunuluyor. KIA Rio, 1,25 litre ve 1,4 litre benzinli motor ve 1,4 litre hacimli dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor. KIA Rio, Nisan ayına özel 3.000 TL’ye varan indirimin yanı sıra  999 TL’lik taksit imkanı ve 64.900 TL’den başlayan fiyatı ile sevenlerini cezbediyor.

 

KIA Ceed…

Uluslararası prestije sahip “Red Dot” ödüllü etkileyici tasarımı ve zengin donanımı ile KIA Ceed, C segmentinde fark yaratıyor. KIA Ceed; yüksek kalitedeki iç kabini, yenilikçi jantları, estetik LED gündüz farları ve yüksek omuz çizgisi ile sürücü ve yolculara lüks duygusunu maksimumda yaşatıyor. 7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, panoramik sunroof gibi yeni nesil özellikleri ile Ceed, çağın gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor. KIA Ceed, Nisan ayına özel 3.200 TL’ye varan indirimin yanı sıra 76.700 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcısıyla buluşuyor. Ayrıca KIA, Ceed için ayda 1.099 TL’lik taksit imkanı ile ödeme kolaylığı da sunuyor.

 

KIA Cerato…

Modern tasarıma ve teknolojilere sahip KIA Cerato, geniş ve ferah bir yaşam alanı vadediyor. KIA Cerato; “Çift Bölgeli Dijital Klima”, “Hız Sabitleme Sistemi”, “Geri Görüş Kamerası” ve “Sürüş Modu Seçme Sistemi” ile sürücü ve yolculara benzersiz bir konfor yaşatıyor. Cerato’nun her biri 1,6 litre hacme sahip; biri benzinli, biri dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği, yüksek verimlilik sunuyor. KIA Cerato, Nisan ayına özel 5.000 TL’ye varan indirim ve aylık 1.099 TL’lik taksitli ödeme fırsatı ile sedan severlerin dikkatini üzerine çekiyor.

 

 

KIA Bongo…

Ticari araç sınıfının lideri KIA Bongo, 130PS gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile öne çıkıyor. Geniş kasa hacmine ve taşıma kapasitesine sahip KIA Bongo; dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile ticari araç sınıfının standartlarını belirliyor. Ticari araç kullanıcıları ile buluşmak için 2 Nisan’da Türkiye turuna başlayan ve 14 Mayıs 2018 tarihine kadar roadshow’una devam edecek KIA Bongo, Nisan ayına özel fırsatlar sunuyor. Bongo, %0 faiz ve 1.400 TL’ye varan indirimlerle ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor.