Lada Granta 2014 Liftback Teknik Özellikleri

Yeni Lada Granta Liftback,tasarımıyla tam bir aile arabası olduğunu kanıtlıyor.
17-04-2015 09:14 - 14411 Okundu

Lada Granta Liftback,hem dinamik hem de sportif görüntüsüyle sahibine iyi bir konfor sağlıyor.Ayrıca yeniden tasarlanan bagaj kapağı araç üzerinde ilk göze çarpan yerlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Lada,kendi geliştirdiği süspansiyon sistemini bu modelde de kullanmayı ihmal etmemiş.Böylece zorlu yol koşullarında daha iyi bir performans sağlanıyor.

Dayanıklılık konusunda da yeniliklere imza atan Lada,Granta Liftback modelinin gövdesinde mukavemetli çelik,tamponda polyster astar,motorun yapımında ise sürtünmeyi azaltmak için karbon malzeme kullandı.

İç tasarımda ise geniş bir alan sunulmuş.Ön bölümde vites önünde bardaklıklara,elektronik gaz pedalına,gece görüş açısına sahip aynalara yer verilmiş.Ayrıca dokunmatik multimedya ekranı da eni bir diğier özellik.

Kaputunun altında ise 1.6 litrelik motor bulunuyor.3 seçeneğe sahip 1.6 litrelik motorlardan birinci V8 motor olup 87 beygir gücünde.İkinci seçenek olarak ise 16V’lik 1.6 litrelik motorla 106 beygir gücüne kadar ulaşılabiliyor.Son motor seçeneği olarak ise otomatik şanzımanlı 16V’lik 1.6 litrelik motor ile 98 beygir gücü elde ediliyor.

Lada Granta Sport Özelliklerini ve Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayınız

Lada Granta Sedan Özelliklerini ve Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayınız