Lada Granta 2015 Özellikleri (Liftback)

Lada Granta Liftback,tasarımı ile kendini fark ettiriyor.
17-04-2015 09:13 - 19448 Okundu

Tasarımında ki dinamizmin motor performasıyla buluştuğuGranta Liftback size unutulmaz deneyimler sunacak. Dinamik ve sportif görüntüsünün yanısıra bagaj kapağındaki bütünlük Granta Liftback'e hoş bir hava kazandırıyor.

GRANTA LİFTBACK, LADA nın geliştirmiş olduğu yeni süspansiyon ayarları ile zorlu yol koşullarında daha iyi bir performans ve kontrol sunuyor. Granta Liftback ile yeni yerler keşfetmeye hazırlanın.

GRANTA LİFTBACK'te alt,çamurluk ve kanatlarda galvanizli çelik, gövde de yüksek mukavemetli çelik ve tamponunda ise direnci arttırılan polyster astar kullanıldı. Motorun ilk alışmasındaki sürtünme dirençlerini azaltmak için karbon kaplama kullanıldı. Ayrıca paslanmaz çelikten yapılmış susturucu antikorozif işlenmiş boşluklar ile yıllarca güvenle kullanabileceğiniz bir araç.

Modernize edilen otomatik ve mekanik şanzıman, elektronik gaz pedalı, geliştirilen ses izolasyonu, geniş görüş açısına sahip yan aynalar ile konforu standart bir şekilde yaşayın.

Granta Liftback'te,Dokunmatik kontrollü Multi Medya ile keyifle yol alacaksınız. Soğuk iklimlerde üretilmiş bir araç olmanın en önemli özelliği olan güçlü fakat bir o kadar da sessiz ısıtma ve fan sistemi sizi evinizde hissettirecek.
 

4246 mm uzunluğundaki Lada Granta Liftback,1700 mm genişliğinde ve 1500 mm yüksekliğinde.440 litre bagaj hacmi sunulurken,kaputunun altında ise 1.6 litrelik benzinli motor seçeneği sunuyor.Bu motor seçeneği ile de ;

87 beygir manuel şanzımanlı
106 beygir manuel şanzımanlı
98 beygir otomatik şanzımanlı üniteler sunuluyor.

Lada Granta Sport Özelliklerini ve Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayınız

Lada Granta Sedan Özelliklerini ve Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayınız