Lada Granta Sedan 2015 Tasarım Özellikleri

GRANTA SEDAN'ı incelediğinizde gözünüze çarpan ilk detay geniş iç hacmi,İkinci sırada ise aracın sürüş rahatlığı olacaktır.
17-04-2015 09:12 - 14448 Okundu

Granta Sedan sizler için güvenilir, sağlam, dayanıklı ve bakım masrafları az olan bir araç olarak vazgeçilmez olacak.

GRANTA SEDAN, LADA nın geliştirmiş olduğu yeni süspansiyon ayarları ile zorlu yol koşullarında daha iyi bir performans ve kontrol sunuyor. Granta sedan ile yeni yerler keşfetmeye hazırlanın.

GRANTA SEDAN'te alt,çamurluk ve kanatlarda galvanizli çelik, gövde de yüksek mukavemetli çelik ve tamponunda ise direnci arttırılan polyster astar kullanıldı. Motorun ilk çalışmasındaki sürtünme dirençlerini azaltmak için karbon kaplama kullanıldı. Ayrıca paslanmaz çelikten yapılmış susturucu antikorozif işlenmiş boşluklar ile yıllarca güvenle kullanabileceğiniz bir araç.

Geniş iç hacim ve koltuklar, vites önündeki bardaklıklar, modernize edilen otomatik ve mekanik şanzıman, elektronik gaz pedalı, geliştirilen ses izolasyonu, geniş görüş açısına sahip yan aynalar ile konforu standart bir şekilde yaşayın.

Granta sedan'da,Dokunmatik kontrollü Multi Medya ile keyifle yol alacaksınız. Soğuk iklimlerde üretilmiş bir araç olmanın en önemli özelliği olan güçlü fakat bir o kadar da sessiz ısıtma ve fan sistemi sizi evinizde hissettirecek.

Lada Granta Sport Özelliklerini ve Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayınız

Lada Granta Liftback Özelliklerini ve Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayınız