Lamborghini Huracan Spyder Makyajlanıyor

Süper otomobil sınıfında yer alan Lamborghini Huracan Spyder, 2019 model yılı için makyajlanıyor.
24-09-2018 08:08 - 15161 Okundu

Lambogrhini' nin Huracab model, Spyder Performance versiyonu ile Cenevre Otomobil Fuarı'nın en çok dikkat çeken araçlarından birisi olmuştu. Temmuz ayında 11 bin adet üretime ulaşan Huracan, şimdi de makyajlanıyor.

Almanyada sokaklarında görüntülenen Lamborghini Huracan Spyder, tavan bölümü hariç kamuflaj kullanıyor.Keskin tasarımlı far dizaynını koruyan araç, hava girişlerinde biraz oynama yapmış.Fakat bizim tahminlerimiz, far tasarımının değiştirileceği.Makyajlama yapıldığıda genellikle tüm markalar far tasarımını değiştirdiği için Lamborghini'den de böyle bir değişim bekliyoruz.

Aracın aerodinamikliğini arttıma niyetinde olan marka, bu bağlamda marşpiyellere yakın olan hava girişlerinde ufak bir kanatçık eklemiş.Ayrıca yandaki hava girişleri de selefine göre farklılık gösterecek.Arka difüzör de yine değişecek.

2019 model yılı için yenilenen araç, motor teknolojisinde de birtakım iyileştirmeler yapacak.Şuan Audi R8' de kullanılan 5.2 litrelik motoru kullanan Lamborghini Huracan Spyder, büyük ihtimalle aynı üniteyi kullanmaya devam edecek.Ancak daha fazla güç ile.