Lamborghini Paris Fuarını Pas Geçiyor

Bu yılki Paris Otomobil Fuarı biraz sönük geçecek gibi duruyor.
24-05-2018 12:58 - 22514 Okundu

Otomobil fuarları sayesinde dünyanın en lüks otomobillerini inceleme imkanı buluyoruz.Ancak fuar maliyetleri markaları zor durumda bırakabiliyor.Lamborghini de finansal nedenlerle midir bilinmez ancak Paris Fuarı’na katılmayacağı açıklayan bir diğer marka oldu.

Volkswagen Group çatısı altında yer alan Lamborghini, Paris otomobil fuarına katılmayacağını ancak bunu Frankfurt fuarına katılarak telafi edeceklerini açıkladı..

Aslında daha önce de böyle bir durum ile karşılaşmıştık.2016 yılında da fuara katılmayan marka, 2014 yılında ise hibrit konseptinin örtüsünü kaldırmıştı.

VW ve Lambo ile birlikte, rakip otomobil üreticileri Ford, Mazda, Opel, Mitsubishi, Nissan ve Infiniti’nin de bu yılki Paris fuarına katılması beklenmiyor.Diğer Volkswagen markaları Audi, Porsche, Seat ve Skoda markalarının katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Bazı markalar artık dijital bir çağda bulunduğumuzu bu nedenle dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuarlara katılmanın anlamsız olduğunu düşünüyor.Bu fuarlar yerine kendi düzenledikleri organizasyonlarda yeni modellerini tanıtmayı tercih ediyorlar.