Makyajlı 2019 Lexus RC Özellikleri Belli Oluyor

Yenilenen model, Paris Otomobil Fuarı'nda örtüsünü kaldıracak.
31-08-2018 09:05 - 22978 Okundu

Toyota ile birlikte faliyetlerini sürdüren Lexus, RC modelini 2013 yılında piyasaya sürmüştü. 2013 yılından beri güncelleme almayan model, 2019 model yılı için makyajlandı.

Sportif modeli RC' nin yenilenen yüzünde LC modelinden izler görüyoruz. Gündüz farlarını ön farların içine yerleştiren marka, ön ızgaranın tasarımında da yeni desenler kullanmış.

2019 Lexus RC F Sport versiyonda ise diğer F Sport modellerinde gördüğümüz ızgara kullanılacak.19 inçlik jantları LC ve LS modellerinden alan 2019 Lexus RC, arka bölümde ise RC' nin çizgilerini kullanıyor.Arka tamponda yer alan yeni hava girişleri ile daha dikkat çekici bir hale gelen 2019 Lexus RC, agresifliğini de koruyor.Far tasarımında ise L şekli korunmaya devam ediyor.Ancak genişlik biraz daha arttırılmış.

KABİN TASARIMI

Dış tasarımda olduğu kadar iç bölümde de bazı değişiklikler bizi bekliyor.LC' de kullanılan analog saat, artık RC modelinde de yer alıyor.Konfor için malzeme kalitesini de arttıran Lexus, butonları da daha ergonomik tasarlamış.Yumuşak malzemelerin bolluğu, yolcu ve sürücünün sürüş konforunu daha da arttırıyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

2019 Lexus RC, 2.0 LİTRELİK BENZİNLİ motor kullanmaya devam ediyor.Ancak artık gaz tepkisi biraz daha arttırılmış.Ayrıca süspansiyon sistemi de daha iyi hale getirilmiş.

Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda örtüsünü kaldıracak olan 2019 Lexus RC, Türkiye'de de satışa sunulacak.