Mercedes-Maybach EQS 680 Elektrikli SUV, 17 Nisan'da Tanıtılacak

Mercedes, yeni modelini önümüzdeki ay tanıtıyor.
30-03-2023 07:58 - 17077 Okundu

Şirket, lüks elektrikli aracının lansmanının 17 Nisan'da hem çevrimiçi hem de Çin'deki 2023 Şangay Otomobil Fuarı'nda gerçekleşeceğini duyurdu. Basın açıklamasına Mercedes-Maybach EQS SUV'un altın rengi bir örtünün altında saklandığını gösteren bir tanıtım fotoğrafı eşlik etti.

Standart Mercedes'e kıyasla dış değişiklikler, Maybach'ın kaput süslemesini, yeni bir ızgarayı, biraz yeniden tasarlanmış tamponları, farklı alaşım jantları ve kaportanın her yerinde daha yüksek dozda parlak parçaları içerecek. İçeride, SUV'un dört koltuklu bir düzene sahip olması, arkadaki yolcular için bir bilgi-eğlence sistemi ve katlanır masalar ve bir buzdolabı gibi lüks olanaklara sahip olması bekleniyor. Maybach, döşeme için birinci sınıf malzemeler kullanacak ve   çok sayıda kişiselleştirme seçeneği sunacak.

 Bu yıl Şanghay Otomobil Fuarı'nı ziyaret edemeyecek olanlar, Mercedes-Maybach EQS 680 SUV'nin dijital prömiyerini otomobil üreticisinin online platformları üzerinden izleyebilecekler. Önceki Mercedes lansmanlarına bakılırsa, şirket,   iki hafta boyunca teaser kampanyasına devam edecek.