Mini Eylül Ayı Sabit Kur Kampanyası 2015-09-17

Mini,kuru sabitledi.
17-09-2015 16:06 - 19896 Okundu

Euro kurunu sadece MINI otomobilleri için kısa süreliğine 2.84 TL olarak sabitleyen Kosifler Oto, tüm modelleri yaklaşık yüzde 20 fiyat avantajı ile satışa sunuyor. Ayrıca MINI Cooper 5 Kapı Dizel Otomatik modeline sadece 5 Bin TL peşinat ve ara ödeme olmadan sahip olunabiliyor.

Kosifler Oto ayrıca 30. yılı için düzenlediği çekilişler ile de ayrıcalıklarını sürdürmeye devam ediyor. Otomobil satın alan veya servislerini tercih eden tüm müşterilerine özel hediyeler sunarak yeni yaş heyecanını müşterileri ile paylaşıyor. BMW, Land Rover, MINI markalı yeni otomobil alan müşteriler her 80 Bin TL tutarındaki harcamaları ile bir çekiliş hakkı kazanıyor. Kosifler Oto servislerinde araç bakımlarını yaptıranlar ise her 500 TL tutarındaki harcamaları için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Şanslı isimler 4 Aralık Cuma günü noter huzurunda yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek.

“Mini peşinatla MINI sahibi olun” kampanyası ve 30. Yıl çekilişleri ile ilgili detaylı bilgi için Kosifler Oto showroomlarını arayabilir veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

www.kosifleroto.com.tr