Mitsubishi XR-PHEV Konsepti Cenevre'de Tanıtılacak

Mitsubishi Motors,İsviçre'de yeni modellerini tanıtmaya hazırlanıyor.
26-02-2015 08:44 - 22333 Okundu

Mitsubishi Motors, bu yıl 85.si düzenlenen Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda yeni modelleriyle boy göstermeye hazırlanıyor. Mitsubishi Motors’un 2013 yılında lansmanını gerçekleştirdiği Outlander PHEV’den sonra 2. plug-in hibrit otomobili ünvanına sahip MITSUBISHI Konsept XR-PHEV II’nin dünya lansmanı fuarda yapılacak.

Mitsubishi’nin elektrikli araçlara olan ilgisi artıyor

Mitsubishi, Outlander PHEV’in ardından çevreye duyarlı teknolojiler yaklaşımıyla plug-in hibrit araçlara odaklanarak her bir modeli için en uygun PHEV sistemini geliştirmeye devam ediyor. MITSUBISHI Konsept XR-PHEV II, crossover modelleri için ideal olan hafif, küçük ve yüksek verimliliğe sahip bir motor ve PHEV sistemi ile donatıldı. 40 g/km CO2 ile PHEV'ler içerisinde en düşük seviye karbon salımına sahip sistem aynı zamanda cesur ve sorunsuz bir performans sağlıyor.

Pick-up pazarının yeniliklere yön veren modeli Yeni L200 Avrupa’da…

Bir ticari araç olarak sağlamlığı ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan Yeni L200, ‘en üst seviye spor pick-up’ olarak bir otomobile eşdeğer iç kabin ve konfor sunuyor. 2,4 litre MIVEC turbo şarjlı dizel motor ile donatılan Yeni L200 bir önceki versiyonu ile karşılaştırıldığında %17 daha az karbon salımı yapıyor. 6 ileri manuel şanzımanlı Yeni L200’de COemisyonu 169 g/km'ye düşüyor. Pajero modelinde de bulunan 4x4 Super Select sisteminin Yeni L200’e eklenmesi ile arazi kabiliyeti de son derece artıyor.

Mitsubishi Motors, Yeni L200’ü pick-up kullanıcılarının değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirdi. 150 ülkede satışa sunulması planlanan 5. nesil L200, Avrupa ve Türkiye’de yılın 2. yarısında satışa sunulacak.

L200 artık daha ferah, daha rahat, daha dayanıklı…

Sportif ve daha kaslı dış tasarımıyla dikkatleri çeken Yeni L200, yakıt tasarrufu, genişleyen iç kabini, yenilenen koltukları, sessiz motoru ve yalıtımı sayesinde sessiz ve konforlu bir sürüş sunuyor. Daha da güçlenen gövde yapısıyla Yeni L200’ün zorlu yol koşullarına karşı burulma direnci de %7 oranında arttı. Sınıfında öncü 5,9 dönüş yarıçapına sahip Yeni L200 artan bakım aralıkları sayesinde de sağlamlık ve dayanıklılığını bir kez daha kanıtlıyor. 7 adet hava yastığı, treyler denge kontrollü ASTC, yokuş kalkış destek sistemi, şerit takip sistemi gibi artan güvenlik özellikleriyle de dikkatleri üzerine çeken ve sabırsızlıkla beklenen Yeni L200 kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.