Opel Araçları Yeni Tasarım Dili İle Gelecek

Opel, yeni modellerinde kullanılacak tasarım dilinin ilk görselini yayınladı.
15-07-2018 17:50 - 13052 Okundu

Opel, 2020 ve sonrasında üretilecek olan modellerinin nasıl görüneceği merak konusu olmaya başlamıştı. Opel de yayınladığı bir görsel ile yeni modellerde kullanılacak tasarım dilini kamuoyu ile paylaştı.

2016 yılında Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan GT Concept' ine atıfta bulunan Opel, yeni tasarım dili konusunda oldukça iddialı.

Opel CEO'su Micheal Lohscheller konu ile ilgili "Tempo kelimesi Opel’in sağlam ve başarılı geleceği için bir anahtar kelime. Bu sayede gelir ve verimlilik miktarlarımızı artırmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda da ekibime, Opel’in yeni etkileyici tasarımlarını işaret eden bir konsept otomobil hazırlamaları talimatını verdim." açıklamalarında bulundu.

Yayınlanan görsele baktığımızda ön bölümde pusulaya benzer bir şekil görülüyor.Ayrıca kaputun ortasında çıkıntılı bir tasarım, yeni modellerin daha dinamik ve agresif görünmesini sağlayacak gibi.Far takımları da yine oldukça etkileyici.

Tahminlere göre yeni tasarım dili Astra' nın yeni kasasında kullanılacak. Ayrıca  2020'den sonra üretilecek olan suv modellerinde de bu tasarım diline yer verilecek.