Opel GT X Experimental Özellikleri Açıklandı

Yeni model Opeller bu konseptten ilham alınarak geliştirilecek.
22-08-2018 16:05 - 22823 Okundu

Geçtiğimiz aylarda yeni bir konsept tanıtacağını duyuran Opel, GT X Experimental adını verdiği konseptinin örtüsünü kaldırdı. 

Tamamen elektrikli bir motora sahip olan Opel GT X Experimental suv konsepti, Monza ve GT konseptlerinin halefi olarak görülüyor.

4062 mm uzunluğundaki bir platform üzerinde geliştirilen Opel GT X Experimental, 17 inçlik jantlar ile tanıtıldı. 50 kwh' lik lityum iyon pil teknolojisine sahip olan konsept, 0 emisyon ile çevreci bir konsept olduğunu kanıtlıyor.

3. seviye otonom sürüş teknolojisi ile geliştirilen Opel GT X Experimental, tam olarak sürücüz bir araç değil malesef.Bu sistemde sürüşü tamamen kontrol edebilir ancak sürücünün müdahale talebine cevap verebilmesi gerekir.

Tasarım olarak da yeniliklere sahip olan Opel GT X Experimental, ön ve arka bölümde yeni bir tasarım dili ile geldi. Ön bölümde markanın logosu dikkat çekerken, arka bölümde led farlar kendini gösteriyor.

Kabinde ise minimalist bir tasarım dili benimsenmiş.Geniş kabin, kesintisiz pencere bölümü, panoramik cam tavan ve büyük bilgi-eğlence kabini oluşturuyor.

Konseptin görselllerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.