Opel Vivaro, sportif GS donanımına ve daha güçlü dizel motora kavuştu

Opel, Vivaro serisini GS donanımıyla genişletiyor.
07-10-2022 12:15 - 20937 Okundu

Opel'in minibüs modeli Vivaro, yeni donanım paketi ile tanıtıldı.Yeni donanım paketi GS, hem dizel motorlu Vivaro hem de emisyonsuz Vivaro Electric için mevcuttur. Yeni donanım seviyesi, geliştirilmiş stil, yükseltilmiş iç özellikler ve daha fazla güce sahip özel bir dizel motora da sahip.


Dışarıdan bakıldığında, Vivaro GS dikkat çekici bir ön tampona, yan eteklere ve yeniden tasarlanmış bir arka tampona sahip. Dış tasarım, yeni bir 18 inç siyah alaşım jant seti ile tamamlanıyor. İç mekanda, kırmızı dikişli ve GS yazılı, el yapımı, aşınmaya dayanıklı, delikli eko-deri döşemeye sahip yeni bir çift koltuk buluyoruz.

 
GS donanım paketi bir dizel motor seçeneği eklendi. 2.0 litrelik turboşarjlı D-dizel motorun daha güçlü versiyonu, standart motordan 35 hp daha fazla  beygir gücü sunuyor ve toplam gücü 178 hp oluyor. Güç, sekiz ileri otomatik şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere iletiliyor.

Vivaro Electric GS'nin elektrik motoru 134 hp (100 kW / 136 hp) güce ve 260 Nm torka sahip. 75 kWh lityum iyon pil, şarjlar arasında 304 km menzil sağlar.