Petrol Ofisi Migros 40 TL Bedava Yakıt Kampanyası 2015-03-26

Petrol Ofisi ve Migros alışverişleri 40TL'lik yakıt kazandırıyor.
26-03-2015 16:23 - 22953 Okundu

Petrol Ofisi ve Migros’un başlattığı yeni kampanya kapsamında 40 TL’lik yakıt kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanya 19 Mart 2015 tarihinde başlayacak ve 21 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecek.

Money Club Kart ile Positive Card‘ın işbirliği kapsamında Petrol Ofisi ve Migros müşterilerine yakıt kazandıran bir kampanya daha başlatıldı. Money puanları yakıta dönüştüren avantajlı kampanyalar düzenleyen Petrol Ofisi ve Migros, yeni kampanya kapsamında toplamda 40 TL’lik yakıt kazanma şansı sunuyor.

19 Mart 2015 tarihinde başlayacak ve 21 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında hem anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde ya da ayrı dönemlerde toplam 200 TL ve üzeri yakıt (akaryakıt veya otogaz) alan, hem de Migros ve grup mağazalarından* tek seferde ya da ayrı dönemlerde toplam 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 20 TL değerinde Money ve 20 TL değerinde (2000) Positive puan kazanacaklar. Kazanılan 40 TL değerindeki puanın hepsi anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarındaki yakıt alımlarında kullanılabilecek. 

Kampanya kapsamında kazanılan ödül puanlar 30 Nisan 2015 tarihinde alışverişlerde kullanılan Money Club Kart ya da Positive Card’a yüklenecek ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar kullanılabilecek.  

Kampanyaya katılmak isteyenlerin yapacakları alışverişlerden önce MONEYPO yazıp 5818’e kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak. 

* Tansaş, Macrocenter, 5M Migros, Migros Jet, Migros Sanal Market

Kampanyaya katılım koşulları;

  1. Kampanya, 19 Mart - 21 Nisan 2015  tarihlerinde anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından, Migros, Tansaş, Macrocenter, 5M Migros, Migrosjet mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus veya Positive Card ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
  2. Kampanya kapsamında anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde ya da ayrı ayrı alışverişlerin toplamında 200 TL ve üzeri, Migros Grup mağazalarından da tek seferde ya da ayrı ayrı alışverişlerin toplamında 200 TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 20 TL değerinde Money ve 20 TL değerinde (2000) Positive puanı sadece 1 kez, toplam 40 TL değerinde puan kazanabilecektir.
  3. Hediye puan kazanmak için Petrol Ofisi istasyonlarından ve Migros Grup mağazalarından yapacağınız harcamalarınızda aynı kartın kullanılması gerekmektedir.
  4. Kampanyaya katılmak için MONEYPO yazıp, 5818’e sms gönderilmesi gerekmektedir.
  5. SMS ücretleri müşteriye aittir ve her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.  
  6. Harcamaların farklı kartlar ile yapılması halinde ödül kazanılamayacaktır.
  7. Kazanılan puanlar, 30 Nisan 2015’te alım yapılan karta yüklenecek ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar kullanılabilecektir.
  8. Migros Grup mağazalarından yapılan alışverişlerde harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.
  9. Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak alışverişler tüm akaryakıt ve otogaz (yakıt) alımlarında geçerlidir ancak kampanya ve indirimler ile birleştirilmeyecektir.
  10. Petrol Ofisinde kazanılan Positive puanlar sadece Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında (yakıt) kullanılabilecektir.
  11. Kazanılan Money’ler hem Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında hem de Migros Grup mağazalarında kullanılabilecektir.
  12. Kampanyadan bir müşteri sadece 1 kez yararlanabilir.
  13. Kampanyadan yararlanmak için kampanya dahilinde kullanılacak olan Money Club veya Positive Card’ın hem Money Club hem de Positive Card sistemlerine kayıtlı olması gerekmektedir.
  14. Kampanya kapsamında Positive Card ve Money Club başvuru formu genel şartları geçerlidir.
  15. Petrol Ofisi ve Migros kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.