Porshce Taycan'dan Yeni Bir Versiyon Geldi

Bu versiyon, özel br yarış pistinin 90. yılına ithafen geliştirildi.
23-05-2022 05:44 - 16043 Okundu

Hockenheimring dünyanın en büyük motor sporları mekanlarından biri olmaya devam ediyor ve bu yıl 90. yılını kutluyor. Porsche, bunu özel bir sürümle kutlamaya karar verdi.

Porsche Taycan GTS Hockenheimring Sürümü yalnızca ünlü pistin tarihini kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda otomobil üreticisinin elektrikli bir araca dayalı ilk özel sürümü olma özelliğini de taşıyor. 

Öne çıkan özellikler arasında pistin haritasını gösteren ve 90 yazılı özel rozetler ve özel gövde boyasıdır. Taş grisi olarak lanse edilen bu renk, araca özel bir hava katıyor.

Özel tasarım dokunuşlarına ek olarak, araç sahiplerine pistte özel avantajlar da verilecek. Sahipleri özel sürüm anahtarları ile doğrudan pistin kalbinde yer alan Porsche Experience Center Hockenheimring'e gidebilirler. Ayrıca pistte iki yıllık ücretsiz şarj ile birlikte geliyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi, bu avantajlar göz önüne alındığında, Porsche Taycan GTS Hockenheimring Sürümü yalnızca Almanya'da ve muhtemelen piste sürüş mesafesinde olan diğer seçkin Avrupa pazarlarında satışa sunulacak.