Seat Tarraco Cupra Böyle Gözükebilir

Seat' ın yeni suv modeli Tarraco, Cupra olarak hayal edildi.
23-09-2018 22:28 - 21347 Okundu

Volkswagen Tiguan sayesinde Skoda ilk suv modeli Kodiaq' ı üretmişti. Seat da Skoda ve Volkswagen'den ilham alarak, Ateca ve Arona modellerine hayat vermişti.Geçtiğimiz günlerde ise Tarraco modeli ile suv ailesinin en büyük üyesini  tanıtmıştı.

İspanyol otomobil markası, orta boy suv sınıfına yeni bir üye daha ekled. Arona ve Ateca modellerinin üzerinde konumlandırılan Tarraco, VW ve Skoda modellerinden de ipuçları barındırıyor. Ön bölümde ise klasik Seat tasarımı görüyoruz.

MQB-A platformu üzerinde geliştirilen Tarraco, 148 hp ve 187 hp arasında değişen çeşitli benzin ve dizel üniteler ile yollara çıkacak.

X-Tomi firması da yeni Tarraco çıkar çıkmaz, Cupra versiyonunun nasıl görünebileceğine dair bir görsel hazrıladı.Leon modelinde gördüğümüz bu agresif versiyon, Tarraco modelinde de bize göre şık durmuş.

Görsele öre Tarrüaco Cupra, hem dış hem de kabin içinde, daha sportif bir yapıya sahip. 

Eğer böyle bir model üretilirse, Seat bu araçta Skoda Kodiaq RS'te kullanılan 2.0 litrelik üniteye yer verebilir. 236 hp' lik bu ünite, oldukça iyi bir performans gösteriyor.Dizel istemeyenler için ise yine VW grubun 2.0 TSI ünitesi satışa sunulabilir.