Skoda, 2020'de Yeni Suv Üretecek

Skoda, en küçük suv modeli için çalışmalara başladı.
17-10-2018 07:20 - 22297 Okundu

Volkswagen çatısı altında faliyetlerini sürdüren Skoda, suv ailesini genişletmeye devam ediyor.Autoexpress'te çıkan habere göre, Skoda bir yıl içinde yeni bir suv modeli tanıtacak. Yeni model, Karoq modelinin altında konumlandırılacak ve suv ailesinin en küçük üyesi olarak satışa sunulacak.

MQB A0 platformu üzerinde geliştirilecek olan yeni suv modeli, kendi segmentindeki araçlara göre daha geniş bir iç hacim sunacak.Volkswagen' in yeni suv modeli T-ROC'tan da geniş olması beklenen model, geniş iç hacim, geniş bir diz mesagesi ve geniş bir bagaj sunacak.Skoda' nın diğer modellerinde de genişlik her zaman ilk hedeflerden birisi olmuştu.

Ancak malesef yeni model, dört tekerlekten çekiş sistemi ile gelmeyecek.Önden çekişli olarak satışa çıkacak olan model,  ekstra ağırlığın ve maliyetin önüne geçmek için böyle geliştirilecek.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Volkswagen marka araçlarda gördüğümüz motor seçeneklerini, bu modelde de göreceğiz. 1.5 TSI ve 1.6 TDI üniteler, motor yelpazesinde kesinlikle yer alacaktır.Vites seçeneği ise manuel ve 7 ileri otomatik olacak.

Yeni SUV modeli ile 2020 yılına doğru tanışacağız.