Toyota Forever Kart Sahibi 300 bin Rakamını Gördü

Toyota Forever Kart sayısını arttırmaya devam ediyor.
12-10-2016 12:03 - 17323 Okundu

Toyota’nın, yaş ve model farkı gözetmeksizin çok özel avantajlar sağlayan ve sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan “Forever Kart” uygulamasından yararlananların sayısı 300 bine ulaştı.

2013 yılında devreye alınan Forever Kart, bugüne kadar Toyota sahiplerine üç yılda 47 milyon TL’ye yakın fayda sağladı. Toyota markalı araçlar için geliştirilen ve araca özel bir kart olan Forever Kart ile Toyota Plazalara gelenler, yüzde 20’ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30’a varan işçilik ve BP’de yüzde 4’e varan akaryakıt hediyesinden yararlandılar.

Toyota markalı araçlara özel bir kart olan ve 3 yıl önce uygulamaya alınan Forever Kart sahipleri için en büyük fayda 21 milyon TL’yi aşan yedek parça indirimiyle sağlanırken, yetkili servislerdeki işçilik indirimi de 19 milyon TL’yi aştı. Toyota Forever Kart kullanıcıları geçtiğimiz bir yıl boyunca BP’de 6 milyon TL’lik akaryakıt hediyesinin de sahibi oldular. Müşterilerine toplamda 47 milyon TL’ye yakın fayda sağlayan ve 300 bin Toyota kullanıcısının sahip olduğu Forever Kart, araç ömrü boyunca kazandırmayı hedefliyor.

Toyota sahiplerine yetkili servislerde kazandırdığı yüksek indirimlerin yanısıra program ortaklarını da kazandıran Forever Kart’a henüz sahip olmayanların tüm bu fırsatlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, Toyota Plazalara gidip ücretsiz olarak Toyota Forever kartlarını almak olacaktır.