Volvo Sahiplerine Volvo Kartı

Volvo Müşterilerine Benim Volvom Başlığı Altında, Müşterilen Kolaylıklar Tanıyacak Bir Kart Vericek
25-10-2014 20:32 - 16390 Okundu

Tüm Volvo sahiplerine özel kart
Volvocars ,Türkiye'deki tüm Volvo sahiplerine "Volvo Benimle" kartına sahip olma imkanı verecek. Bu program markanın kullanıcılarına farklı ayrıcalıklar sunacak.

“Volvo Benimle” sadakat programı ilk kez Türkiye ’nin bir projesi olarak hayata geçecek. Volvo Car Türkiye Pazarlama ve PR Direktörü Ebru Ekşi Akınoğlu “Volvo Benimle” sadakat programı ile ilgili şunları kaydetti: “Yaklaşık 5 ayda aktif olarak Volvo Benimle ayrıcalıklarını yaşayan 1000 üyemiz bulunuyor.Üyelik kartını yeni Volvo sahibi olan müşterilerimize gönderiyoruz. Amacımız tüm müşterilerimize ve ikinci el Volvo alan kullanıcılarımıza da en kısa zamanda ulaşarak bu özel programın ayrıcalıklarından yararlanmalarını sağlamak. ‘Volvo Benimle’ sadakat programına üye olmak isteyen Volvo sahipleri de rahatlıkla sitemiz i üzerinden sisteme kaydolarak bu ayrıcalıkları yaşamaya başlayabiecek.” 42 bin kullanıcı “Volvo Benimle” sadakat programı 6 ayrı kategoride özel avantajlar sunuyor, Müşterisini daha yakın tanımak isteyen marka bugüne dek 50’den fazla mekan ve marka ile özel avantaj anlaşması yapmış
durumda. Bugüne kadar Türkiye’de 42 bin Volvo satıldığı göz önüne alınırsa kart sahibi olması hedeflenen mümüşteri sayısı oldukça yüksek.

6 kategoride fırsat var

Seyahat kategorisi içerisinde alternatif rota önerileri ve yeni yerler keşfetme fırsatları yer alırken, sadece “Volvo Benimle” üyelerine özel avantajlarla konaklama imkanları sunuluyor. Konfor kategorisi içerisinde günlük yaşamını kolaylaştıracak birçok ayrıcalık yer alıyor. Spa ve masaj, birbirinden farklı kafe ve restoranlarda avantajlar, birçok AVM’de ayrıcalıklı vale hizmetleri, bu alandaki avantajlardan bazıları olacak. Hobi kategorisinde, Volvo üyelerinin, yemek kursları, dans kursları, fotoğrafçılık eğitimi, sanat atölyeleri gibi pek çok hobiden faydalanabilecekleri eğlenceli dakikalar, farklı deneyimler yaşayacakları hobi seçenekleri sunuluyor. Moda kategorisinde, birçok seçkin markadan ayrıcalıklı indirimler, özel defileler, alışveriş asistanlığı gibi Volvo Benimle üyelerine özel avantajlar bulunuyor.Sanat kategorisi, kültür ve sanat etkinliklerine, özel gösterimlere, müze, sergi ve konserlere ayrıcalıklı bilet sahibi olma imkanı sunuyor. Spor kategorisinde ise “Volvo Benimle” üyeleri golften, biniciliğe, maçlardan, kayağa kadar avantajlar yer alıyor.