Yeni 2019 Toyota RAV4 Özellikleri Açıklandı

2019 başlarında Avrupa’ da satışta.
28-03-2018 08:50 - 19340 Okundu

Toyota, yeni RAV4'ü tanıtmak için New York Otomobil Fuarı'nı seçti.Amerika' da en çok satan modellerden birisi olan RAV4, Avrupa pazarındaki yerini de gelecek sene alacak.

Fiyat konusunda  herhangi bir açıklama yapmayan Toyota, TNGA platformu üzerinde geliştirildi.Hafif bir genişleme gösteren 2019 RAV4, daha sağlam bir tasarıma sahip. Tamamen yeni sac levha ile geliştirilen model, XSE, liMİTED, ADVANTURE donanım paketleri ile satışa sunulacak.

Motor seçenekleri, 2.0 benzinli motor ve 2.5 litrelik hibrit ünite.Teknik özellikler henüz açıklanmadı, ancak her ikisi de dört tekerlekten çekiş sistemi ile gelecek.

Güvenlik özelliklerinde de standart birçok özellik sunan 2019 RAV4, yaya tespit özellikli ön çarpışma uyarısı, dinamik hız sabitleyici, direksiyon destekli şeritten çıkma ikazı ve otomatik yanan uzun farlar gibi özellikeri ücretsiz olarak veriyor.

Türkiye'de de satışta olan ancak Türk müşteriye çok fazla hitap etmeyen bir model olan RAV4' ün yeni kasası yüksek bir fiyat etiketine sahip olacaktır.