Yeni 2020 Lamborghini Aventador Fiyatı ve Özellikleri Belli Oluyor

İtalyan marka, yeni nesil Aventador’ un fiyatını 2,5 milyon dolardan başlatacak.
03-09-2018 07:57 - 19195 Okundu

Geçtiğimiz dönemde tanıtılan Aventadır Superveloce Jota, otomotiv gündemi oldukça meşgul etmişti. Herkes tarafından konuşulan bu model, insanlar üzerindeki etkisini de yavaş yavaş kaybetmeye başladı.Lamborghini de dikkatleri yeniden üzerine çekmek için Lamborghini Aventador’ un yeni nesli ile ilgili birtakım bilgiler yayınladı.

Lüks markanın tarihinde hibrit motor kullanan ilk model olacak olan Lamborghini Aventador, 2014 YILINDA düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda konsept olarak tanıtılmıştı.

Asterion kadar performans göstermese de yeni Lamborghini Aventador, yüksek performansı ile dikkat çekecek. 838 hp’ lik bir motora sahip olması beklenen yeni model, hibrit ünitesi ile sadece 49 hp güç üretebilecek.

1963 yılında kurulan Lamborghini, bu modelinden de sadece 63 adet üretecek.Böylece kuruluşuna özel bir model gibi bu aracı piyasaya sürecek.

2.5 milyon dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek olan yeni Lamborghini Aventador, 2018 sonuna doğru üretilecek ve 2019 yılının ikinci yarısından itibaren de teslimatlara başlayacak.