Yeni Citroen e-C4 X- fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi

Citroen e-C4 X şimdi satışta ve üç donanım seviyesinde geliyor: Sense, Shine ve Shine Plus.
27-12-2022 11:48 - 20487 Okundu

Citroen'nin yeni crossover modeli e-C4, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle de mevcuttur. e-C4 X, mevcut hatchback'in dört kapılı fastback versiyonudu.Yeni model, daha uzun bir gövdeye ve daha büyük 510 litrelik bagaja sahip.

Seri, 18 inç alaşım jantlar, Citroen'in Gelişmiş Konforlu Koltukları, anahtarsız çalıştırma ve Apple CarPlay ve Android Auto ile 10 inç dokunmatik ekranı olan giriş seviyesi e-C4 X Sense ile başlıyor. Aynı zamanda otomatik uzun far teknolojisine ve ısıtmalı direksiyon simidine sahiptir.

Citroen e-C4 X Shine Plus, ön koltuklar için Alcantara döşemeye ve ayrıca uyarlanabilir hız sabitleyici dahil ekstra güvenlik kitine sahiptir. Tüm versiyonlarda Aktif Güvenlik Freni, Hız Sınırı Bilgisi, Şeritte Kalma Yardımı, Önden Çarpışma Uyarısı ve Sürücü Dikkat Uyarısı bulunur.

e-C4 X, e-C4'ün tanıdık elektrikli motorlar kullanıyor. Yeni model, 134 hp üreten 50kWh pil takımı alır. e-C4 X'in resmi sürüş menzili  358 km'dir.

Halka açık bir hızlı şarj cihazından maksimum şarj hızı 100kW olacak ve bu da yaklaşık 30 dakikada %10-80 şarja olanak tanıyacak. e-C4 X'in yerleşik şarj cihazı ayrıca 7,4kW'a kadar wallbox şarjını destekler; bu şekilde şarj etme yaklaşık 7,5 saat sürer.