Yeni Hyundai i30 N Station Wagon Böyle Gözükebilir

Rakiplerinden birisi de Leon Cupra ST olacak.
30-07-2017 10:11 - 20347 Okundu

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve performansı ile dikkat çeken Hyundai i30 N, şimdi de staton wagon için üretilecek.Fakat ortada henüz yayınlanmış görsel ve bilgilendirme de yok.Ancak XTomi hb versiyonu baz alarak station wagonun nasıl görünebileceğine dair bir görsel yayınladı.

C sütunlarını arkaya biraz daha uzatan statpn wagon, tasarım ve performans olarak Seat’ ın Leon Cupra ST modeline sıkı bir olarak gelecek.

Kaputunun altında 2.0 litrelik turbo motoru ile 271 hp güç üretmesi beklenen i30 N staton wagon, 246 beygirlik versiyona da sahip olacak.

Şuan için böyle bir model çıkarmak istediklerini açıklamayan Hyundai, yeni modeller üzerine de yoğunlaşıyor olabilir. Çünkü birçok ülkede dizel ve benzinli motorlar yasaklanmaya başlanıyor ve bu da tüketicileri performans modellerinden çok elektrikli modellere yöneltiyor.

Bilindiği gibi Hyundai de elektrikli otomobillere giriş yapmış ve Ioniq modelini Türkiye’de de satışa sunmuştu. Markanın ilk elektrikli modeli olmasından dolayı önem arz eden Ioniq, bakalım Türkiye pazarında ilgi görecek mi.