Yeni Kasa 2019 Jetta Türkiye' ye Gelmiyor 2018-01-18

Volkswagen' in planları arasında Avrupa yer almıyor.
18-01-2018 08:41 - 16238 Okundu

Volkswagen Jetta, Amerika' da satan modellerden birisi.Bu nedenden dolayı da Amerika pazarı için Yeni Jetta ile tanışmıştık.Ancak Avrupa için ise tam tersi bir durum söz konusu. Jetta modeli, markanın en az satan modelleri arasında yer alıyor.

Yeni 2019 Jetta, Avrupa kıtası hariç diğer pazarlar için tasarlandı ve geliştirildi.Bu nedenle yeni Jetta'yı Avrupa' da ve Türkiye' de göremeyeceğiz.

Selefinden daha geniş olan modelin sürüş dinamikleri ve güvenlik sistemleri de yenilendi.Teknolojik olarak da geliştirilen model, daha iyi bir multimedya teknolojisi sunuyor.Motorunda da iyileştirmeler yapılan modelin yakıt ekonomosi daha iyi hale getirildi.

1,4 litrelik motoru artık 8 ileri otomatik ve 6 ileri manuel vites ile satışa sunacak olan Volswagen, start-stop sistemini otomatik viteslere standart olarak verecek.

Ancak en başta da dediğimiz gibi Yeni Jetta' nın Türkiye' ye gelmesi şuan için imkansız gibi. Volkswagen, Avrupa için yeni bir karar almadığı sürece, Jetta modelinin yeni kasası ile malesef tanışamayacağız.