Yeni Passat cc'nin İlk Görselleri Yayınlandı

Volkswagen,yeni Passat CC'nin ilk görselini yayınladı.
24-08-2016 07:49 - 19928 Okundu

2017 yılında seri üretime geçmesi beklenen Yeni Passat cc'ye ait ilk çizimler internet üzerinden paylaşıldı.Fotoğraflardan anlaşılan keskin hatlara sahip olacağa benzeyen Passat cc, Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.Orta sınıfa uygun bir yapıda gelmesi beklenen modelin, alçak tavan çizgisi ile sportif bir havaya bürünecek gibi duruyor.

Passat ile benzer bir ön tampon öngörülürken,modelin aynı tasarım dili makyajlı Toureg'de ve Cross Blue konseptinde görüldü.MQB platformu üzerine tasarlanacak olan Yeni Passat CC,yeni kurumsal planlamarla Mercedes'ten ve Bmw'den daha ucuz fiyatlarla satışa çıkacak.Mercedes CLS ile rakip olarak gösterilen model,4 kapılı coupe olarak örtüsünü kaldıracak.

1.4 litrelik benzinli motor seçeneğinin tarih olacağı Yeni CC' de bu motor yerine 1.5 litrelik motor entegre edilecek.2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılması beklenen Yeni CC' nin fiyatlarının da tanıtımdan hemen sonra açıklanması bekleniyor. Yeni kasa Volkswagen CC 2017 fiyat listesi açıklandığında sitemizden takip edebilirsiniz.

Yeni Volkswagen Passat CC Konsepti Tanıtıldı