Yeni Rolls-Royce Cullinan SUV Görseli Sızdırıldı

Rolls-Royce Cullinan’ ın tanıtımına çok az bir süre kala kırmızı renk seçeneğinin görseli internet üzerinden sızdırıldı.
09-05-2018 08:42 - 16609 Okundu

Phantom modelinden sonra markanın çıkaracağı ikinci yeni model olan Cullian, Rolls-Royce’ un ilk suv modeli olacak.Bu nedenle modelin üzerinde oldukça fazla çalışan marka, ortaya dünyanın en şık suv modellerinden birisini çıkardı.

Yayınlanan görselde sadece ön cephesi görülen Rolls-Royce Cullinan, dikdörtgen farlara ve krom aksanlı hava girişlerine sahip.Alt tampon ise Phantom modelinden biraz daha farklı.Hatta Cullinan modeline özgü bir alt tampon tasarımı da diyebiliriz. Ayrıca krom merkez bölümü ve metalik kızak plakası da dikkat çeken detaylar arasında.

Terse açılan intihar kapıları da görülen Rolls-Royce Cullinan, örtüsünü Perşembe günü kaldıracak. Bugüne kadar üretilmiş en lüks crossoverlardan birisi olarak görülen Rolls-Royce Cullinan, alüminyum platform üzerinde geliştirildi.Yeni model dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan ilk Rolls Royce aracı olacak.

Teknik özellikler doğrulanmadı ancak modelin 563 hp’ lik 900 nm tork üreten 6.75 litrelik v12 MOTORa sahip olması bekleniyor.