Yenilenen 2015 Citroen Berlingo Satışa Çıktı 2015-06-10

2015 Citroen Berlingo,bayilerdeki yerini aldı.
10-06-2015 10:17 - 21748 Okundu

Otomotiv sektöründe “Créative Technologie” imzası ile ilerleyen Citroën, yenilikçi tasarımlarını akıllı teknolojilerle buluşturduğu modellerini otomobilseverlerle buluşturmaya devam ediyor. İlk kez istanbul Autoshow’da Türk tüketicisi ile buluşan Yeni Citroën Berlingo yolculukları daha keyifli ve güvenli hale getiriyor. Hem yenilenen ön yüzü ile daha dinamik ve çekici bir görünüme kavuşan hem de donanım özellikleriyle segmentinde fark yaratan Yeni Citroën Berlingo, Haziran ayından itibaren Citroën bayilerinde yerini almaya başladı.

Ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroën; ticari araç segmentinin önde gelen modeli Yeni Citroën Berlingo, Citroën’in tüm Türkiye genelindeki 50’den fazla satış noktasında kullanıcıları ile buluşmaya başladı… Güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen Citroën Berlingo’nun yenilenen donanım özellikleri arasında 7'' dokunmatik ekranı, Modutop® cam tavanı, led gündüz farları, ESP, hillholder, hız sınırlayıcısı ve hız sabitleyicisi bulunuyor. Tasarımı ve yenilenen donanım özellikleri ile Berlingo konfor arayanların tercihi olmaya aday.  

Yenilenen ön yüzü ile Berlingo çok daha dikkat çekici…

Citroën, Modutop® cam tavanı, geniş iç alanı, modüler tasarımı ile hafif ticari otomobil sektörüne yeni bir soluk getirerek çıtayı daha da yukarı çekmeye hazırlanıyor. Modern görünümü ve müşteri beklentilerine pratik çözümler üretebilmesi ile öne çıkan Berlingo, hafif ticari araç kullanımına uygun “Panelvan” ile aile kullanımına uygun “Multispace” olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip. Çekici ön yüzü ile birlikte yeniden konumlandırılmış led’li gündüz farlarına, yeni bir radyatör ızgarasına ve  ön tampona kavuşan Berlingo, segmentinde fark yaratıyor.  

Yeni Citroën Berlingo kolaylıklar için tasarlandı

 Yeni Berlingo'nun Multispace seçeneğinde, açılabilen arka yan camlar, daha rahat koltuklar ve daha konforlu süspansiyonlara yer veriliyor.  Hafif ticari versiyonu Extenso® ise; kabin ile birlikte ön tarafta üç adet modüler koltuğa sahip. Tüm Berlingo versiyonlarında hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı standart olarak sunuluyor. Daha fazla kişiselleştirme imkanı da sunan yeni Berlingo'nun orta konsolunda konumlanan7''lik multimedya sistemi ise  cep telefonlarıyla etkileşebilme özelliğine sahip. Yolculukları daha keyifli ve konforlu hale getiren Yeni Citroën Berlingo 41 bin 600 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla Citroën bayilerinde yerini alıyor.