2014 BMW X1 Makyajlı Kasası ile satışa sunulacak

27-08-2014 12:44 - 20027 Okundu

BMW mini crossover segmentindeki otomobili BMW X1, 2014 yılı için yeni donanım ve yeni kasası ile görücüye çıkıyor. 2014 BMW X1 için Ocak ayında Detroit otomobil fuarında lansmanı yapılması planlanıyor.

Standart donanımlarının arasına yeni seçeneklerde eklenmiş.

17inch Sparkling Brown metalik hafif alaşım çelik jant ve gündüz sürüş farları standart donanım olarak sunulurken, ön konsol için xLine, SportLine ve MSport paketlerinde özel kaplamalara sahip olacak. Konsol renkleri Parlak Siyah, Mercan Kırmızısı ve Parlak İnci Grisi olarak düşünülmüş.

Göstergeler deri kaplama olduğu gibi kapı altlarına yerleştirilen çelik kaplamalar ile kapıyı açarken kaldırıma çarpmayı önlemeyi sağlamışlar.

Ocak 2014 de dünya lansmanının yapılacağını bir kez daha hatırlatmak isteriz.

BMW Connected Drive ve Connected DriveServices ile akıllı, kapsamlı ve sürdürülebilir bir mobilite deneyimi sağlıyor.

BMW i ConnectedDrive Services ile ağ bağlantılı BMW i Navigation, BMW i ile sürüşün mümkün olduğunca kolay ve konforlu olması için özel olarak geliştirilmiştir.

BMW i Navigation sisteminin kalbi, rota izlemek için akü şarj durumu, sürüş stili, trafik durumu ve güzergahtaki topoğrafik özellikler gibi önem taşıyan, tüm faktörleri göz önünde bulunduran dinamik erişim mesafesi haritasına sahip erişim mesafesi asistanıdır.

Hatta ECO ROUTE, BMW ConnectedDrive Real Time Traffic Information çerçevesinde BMW sunucuları üzerinde optimize edilmektedir. Hesaplamaya başta trafik öngörüsü gibi veriler girmekte ve en verimli olan rota gerçek zamanlı olarak hesaplanmaktadır.

Kullanılabilir en yakın şarj istasyonu her zaman gösterilir. BMW i Navigation ayrıca sistemler arası dolaşım hizmeti aracılığıyla toplu taşıma araçlarını dikkate alır, güncel tarifeleri gösterir ve seçilen durağın yakınındaki boş bir park yerine götürür.