2015 Dacia Lodgy Stepway İç Tasarım Özellikleri

2015 Dacia Lodgy Stepway sunduğu hacim ile dikkat çekiyor.
27-03-2015 15:00 - 19394 Okundu

Dacia Lodgy bütün ihtiyaçlarınızı karşılar. Yükleme hacmini arttırmak mı istiyorsunuz? 2. sıradaki koltuklar 1/3 – 2/3 yatırılabiliyor. Ayrıca 3. sırada olduğu gibi portföy şeklinde de katlanabiliyor. Böylece 3. Sırayı muhafaza ederek veya araçtan çıkarak 7 koltukludan 2 koltuklu düzene kolayca geçebilirsiniz. Dacia Lodgy’nin yükleme hacmi de rakipsiz. 7 koltuklu düzende bile 207 litre bagaj eşiği her türlü hacimli eşyayı yerleştirmek için son derece pratik.

Dacia Lodgy bununla da kalmıyor. Kabin içinde akıllı biçimde dağıtılmış 30 litreye kadar saklama alanı ve kolayca erişilebilir torpide paneli üzerinde bir ilave eşya yerleştirm gözü sunuyor.

7 gerçek koltuğu, 3. Sırada diz mesafesi ve tavan yüksekliği bakımından rekor iç mekan genişliği, onu sınıfının en iyilerinden bir haline getiriyor. Lodgy aynı zamanda bütün iç mekanda homojen bir ısı konforu sağlayan etkin bir klima sistemi sunuyor. Sürücüden yolculara, Lodgy içinde yolculuk yapan herkes kendini evindeymiş gibi rahat hissediyor.