2015 Fiat Doblo Trekking Fiyatı Belli Oldu 2015-05-29

Fiat Doblo Trenkking Türkiye'de satışa sunuldu.
29-05-2015 09:04 - 20907 Okundu

Türkiye pazarında segmentinin en çok tercih edilen hafif ticari modeli, Tofaş’ta üretilen Fiat Doblo’nun Trekking versiyonu, fuarla birlikte ilk kez görücüye çıktı. 2015 İstanbul Autoshow Fuarı’ında ilk kez tanıtılan Fiat Doblo Trekking, fuarla birlikte 59 bin 450 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Tasarım ve teknolojide fark yaratacak birçok özelliğiyle dikkat çeken Fiat Doblo Trekking, 1.6 Multijet 105 HP motor seçeneği ile müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Fiat Doblo Ailesi Türkiye’de olduğu kadar tüm dünya yollarında da büyük bir başarı öyküsüne imza atmaya devam ediyor. 2000 yılından bu yana Türkiye pazarıyla birlikte dünya çapında 1.5 milyon adeti aşan satış başarısına ulaşan Fiat Doblo Ailesi’nin Trekking adı verilen son versiyonu, 2015 İstanbul Autoshow’da yerini aldı. 22 bin adedin üzerindeki satış rakamıyla “2014 yılının En Çok Satan Hafif Ticari Aracı” unvanına sahip Fiat Doblo’nun yeni nesil Trekking versiyonu, fuarla birlikte 59 bin 450 TL’den başlayan satış fiyatıyla satışa sunulmaya başlandı. İlk 4 ayda 7 bin 500 adetten fazla satılarak başarı grafiğini yükseltmeye devam eden Yeni Nesil Fiat Doblo’nun Trekking versiyonu, zorlu yol koşullarına uygun yapısıyla dikkat çekiyor.

Doblo Trekking, “Traction Plus” ile engel tanımıyor

Yeni Nesil Fiat Doblo Trekking, Premio Plus versiyonunun  üzerinde konumlandırılıyor. Ancak Premio Plus donanım seviyesinden farklı olarak Fiat Doblo Trekking, iç mekanda  kahverengi deri görünümlü torpido kaplaması,çift dikişli kahverengi deri ve gri kumaş kombinli yeni koltuklar, kahverengi deri görünümlü kapı panelleri ve ısıtmalı sürücü koltuğu gibi üst donanımlara sahip. 10 mm yükseltilmiş şasisi, krom ön ve arka tampon koruması, Trekking özel yan çıtaları ve logosu,16 inç dört mevsim lastikler, 16 inç elmas kesim alaşım jantlar, far yıkama ve motor alt muhafazası Fiat Doblo Trekking’in dış tasarımında öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Fiat Doblo Trekking’in en önemli özelliklerinin başında ise “Traction Plus Sistemi” geliyor. Bu sistemde 30 km/s’nin altındaki hızlarda Traction Plus tuşu ile devreye giriyor ve kum, çamur, kar gibi kaygan yollarda çekişi ön tekerlekler arasında dengeleyerek yola standart bir araca göre çok daha fazla tutunmasını sağlıyor. Standart olarak sunulan 4 mevsim lastikleri de yol tutuş performansını artıran en önemli yardımcı olarak öne çıkıyor.