2018 Fiat Fullback Cross Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Yeni versiyon ilk olarak İngiltere' de satışa sunuluyor.
09-09-2017 08:35 - 17913 Okundu

Fiat' ın yeni pikap modeli Fullback, yeni versiyonu Cross ile daha da karizmatik bir hal aldı.

Mitsubishi tabanlı olarak geliştirilen 2018 Fiat Fullback, İngiltere'de Cross versiyonu ile de satışa sunuldu. 6 ileri manuel vitesli versiyonun fiyatı 26 bin sterlin' den başkarken 5 ileri otomatik vites seçeneği 27 bin Sterlin' den başlayan fiyatlara sahip.

2.4 litrelik dizel motor ile gelen Cross, 180 hp ve 430 nm tork üretebiliyor. Motorun bir diğer özelliği Adblue kullanmadan Euro 6 standartlarına uyuyor.Ayrıca dört tekerlekten çekiş sistemi de destekleniyor.

Tasarım olarak kendine özgü siyah spor tavan barı, siyah ayrıntılarla dolu ön ızgaraş siyah basamaklara ve 12 inç mat siyah alaşım jantlara sahip.

Standart donanım özelliklerinde ise Bi-exon farlar, led DRL'ler, çift bölgeli otomatik klima, cruise control, arka park sensörleri,  yumuşak bagaj kapısı açma, ısıtmalı deri koltuklar, ısıtmalı direksiyon ve 7 inçlik bilgi-eğlence sistemi mevcut.

Güvenlik özelliklerinde ise elektronik denge kontrolü, römork kararlılığı asistanı, şerit takip sistemi ve yol durumuna göre ayarlanabilen 4 farklı sürüş modu bulunuyor.