2018 Hyundai Accent Yeni Görselleri Yayınlandı, Fiyatları Ne Olur

Merakla Türkiye’ ye ne zaman geleceği bekleniyor.
30-09-2017 07:34 - 14939 Okundu

Beşinci nesil Accent, Hyundai’ nin en son tasarım ızgarası ve Elantra’dan aldığı tasarım özellikleri ile modern bir araç haline geldi.

Yeni Hyundai Accent, daha yüksek mukavemetli çelik ve %32 daha sert bir şasi üzerinde geliştilirdi.Bu da daha iyi sürüş konforu, daha iyi güvenlik ve stabilite taahhüt ediyor.

Yeni Accent ayrıca daha uzun dingil mesafesi ve genişliği ile selefine göre daha geniş bir iç mekan sunuyor.Gösterge tablosu sürücü odaklı bir düzene sahip ve beş ya da yedi inç dokunmatik ekran ile sistemlere kontrol imkanı sunuyor.Malzeme kalitesinin de yükseltildiğini belirtelim.

1.6 litrelik Gamma dort silindirli benzinbi ünite ile tanıtılan Yeni Accent, 130 hp gücünde. 6 ileri manuel veya opsiyonel altı vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilen 2018 Accent, “Normal” ve “Sport” sürüş modlarına sahip.

Hyundai'nin en yeni modeli, Apple CarPlay, Android Auto, çift USB bağlantı noktaları ve yardımcı bir port gibi özelliklerin yanı sıra Forward Collision-avoidance Assist gibi teknolojiler ile donatıldı. Ayrıca Blue Link müşterileri, İklim Kontrolü ile Uzaktan Başlatma ve Amazon Alexa ve Google Home için entegrasyonlar alacaklar.