2018 Hyundai Yeni Santa Fe Özellikleri ve Görselleri Yayınlandı

2018 Hyundai Yeni Santa Fe tamamen yenilenmiş.
13-02-2018 09:07 - 13415 Okundu

Hyundai, yeni Santa Fe modelinin örtüsünü kaldırmaya hazırlanıyor. 21 Şubat' ta  tüm özellikleri ile tanıtılacak olan modeli ilk resmi görselleri internet üzerinden yayınlandı.Yayınlanan görsellerde yeni Santa Fe' nin Kona ve Nexo modellerinde kullanılan tasarım dili ile şekillendiği görülüyor.

i30' da gördüğümüz ön ızgara ile gelen 2018 Hyundai Yeni Santa Fe, köşeli ikincil farları ile farklı bir tasarım özellikleri de gösteriyor.Yeni Santa Fe' nin  dörtgen şeklindeki çamurluk çerçeveleri  ve farklı tavan çizgisi modeli daha da karizmatik bir hale getirmiş diyebiliriz.

Kaputunun altında 2.0 dizel, 2.2 dizel ve 2.0 benzinli motorlar ile satışa sunulacak olan 2018 Hyundai Yeni Santa Fe, tüm motor seçeneklerinde dört tekerlekten çekiş sistemi ile gelecek. Modelin vites seçeneği ise 8 ileri otomatik.

Güvenlik özelliklerine baktığımızda ise şerit takip asistanı, otomatik uzun yanan farlar, Güvenli çıkış asistanı (bu sistemde aracın içinden çıkarken arkadan gelen bir araç var ise sistem yolcuları uyarıyor.) ve arka koltukta çocuk unutulmasını engelleyen Arka Yolcu Alarmı  gibi farklı özellikler ile karşılaşıyoruz.