2018 Mercedes A Serisi İçin Geri Sayım Sürüyor, Fiyat Ne Olur?

Bu sefer de Stuttgart’ ta görüntülendi.
28-12-2017 09:17 - 21145 Okundu

Yeniden tasarlanan Mercedes A-Serisi, casus kameralar tarafından Almanya'nın Stuttgart kentinde  yakalandı.

Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen A Serisi, geniş açılı farları ve tek barlı ızgarası ile tanıtık bir tasarıma sahip olacak.Selefine göre daha agresif bir ön bölüm göreceğimizi belirtelim.Ayrıca selefinden daha büyük olması ile kabinde ferah ve havadar bir ortam sunacak.

Geçtiğimiz günlerde kabin fotoğrafları resmi olarak yayınlanmıştı. Yayınlanan görsellerde,  A-Serisi'nin daha kaliteli malzemelere ve daha lüks bir tasarıma sahip olduğunu görmüştük.Dikkat çeken unsurlar arasında, yeni bir çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve dairesel hava çıkışları bulunuyor.Model ayrıca yeni bir ortam aydınlatma sistemi ve masaj fonksiyonlu, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar ile de donatıldı.

Standart modelde 7 inçlik dokunmatik ekran, üst donanımlarda ise 10.2 inçlik dokunmatik ekran bulunuyor.Bagaj hacmi de 370 litreye çıkartıldı.

Model, MFA platformunun güncellenmiş bir versiyonunu kullanacak ve farklı benzinli ve dizel motorlardan oluşan bir motor yelpazesine sahip olacak.Fiyatlar da büyük ihtimal biraz da olsa artacaktır.Şuan 150 bin TL' den başlayan fiyatlar 2018 kasada 165 bin TL' den başlayabilir.