2018 Mercedes-Benz A-Class İç Tasarımı Görselleri Yayınlandı

Görüntüler Almanya’dan yayınlandı.
23-11-2017 08:21 - 15711 Okundu

Mercedes, yenilenen A Serisi’ nin iç tasarım görsellerini kamuoyu ile paylaştı.

Fotoğraflar yayınlandı ancak bize pek de etkileyici gelmedi. Çünkü yeni A Serisi, E Serisi ve S serisi izleri taşıyor.Yeni teknoloji ürünler, yeni bilgi-eğlence ekranı, hava menfezleri ve S serisinki direksiyonun biraz daha basitleştirilmiş hali, A Serisi’ nin kokpitini oluşturuyor.

Üç farklı bilgi-eğlence ekran seçeneği bulunuyor.7 inç ekran standart olarak verilirken, 10,25 inç ekran ikinci seçenek olarak geldi.Üçüncü seçenek ise iki adet 10,25 inçlik ekran.

İç mekanın diğer özellikleri arasında, havalandırmalı koltuklar, masaj işlevi, 64 ledden oluşan ambiyans aydınlatması yer alıyor.

Selefine göre daha fazla yolcu alanı ve bagaj alanı sunan A SSERİSİ, ön bölümde 35 mm daha fazla arkada da 36 mm daha fazla omuz mesafesi sunuyor.Baş mesafesi ise önde 7 mm arkada 8 mm arttırıldı.Bagaj hacmi ise 29 litre arttırılarak 370 litre oldu.Kapı panellerinde ise artık 1.5 litrelik şişeler ya da bir top A4 kağıdı büyüklüğündeki dergiler muhafaza edilebilir.

Tüm modeller, dizel, benzin ve 48V plug-in benzinli-elektrikli hibrid üniteleri  içerek motor skalası ile satışa sunulacak.AMG cephesinde ise 300 beygirlik yeni bir 2.0 litrelik motor görev yapacak.