2018 Skoda Karoq Orta Konsol Özellikleri Açıklandı

2018 Skoda Karoq' un dijital göster paneli özellikleri detaylandı.
18-08-2017 14:27 - 17998 Okundu

Skoda Karoq, resmi tanıtımını gelecek ay başlayacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapacağı Karoq' un birtakım özelliklerini yayınladı.

İçinde dört farklı kategorinin bulunduğu sistemi ilk defa Karoq modelinde kullanan Skoda, oldukça hassas bir teknoloji kullanmış. "Classic" , "Digital", "Info Profile" ve "Reduced" adı verilen 4 farklı dijital çerçeveye sahip olan gösterge paneli, araç içi sistemlerin kontrolünü sağlıyor.

"Classic" düzen seçildiğinde  dijital ekranın sağına ve soluna iki farklı daire geliyor.Bu dairelerden birisi deviri diğeri de anlık hızı gösteriyor.Orta alan ise bilgi-eğlence sistemi veya navigasyon olarak kullanılıyor.

"Digital" düzende ise küçük bir hız göstergesi, vites geçişleri ve trafik levhalarını tanıma vb gibi sistemler gösteriliyor.

Yeni Skoda Karoq Almanya'da siparişe açıldı.İki donanım seviyesi ile satışa sunulan Karoq, toplamda 5 motor seçeneğine sahip. Türkiye'de büyük ihtimalle 2018 yılından itibaren satışa sunulacak.Fiyatlar da ortalama 90 bin TL dolaylarından başlayacaktır.