2018 Volkswagen Transporter 8+1 Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Volkswagen' in Türkiye' ye özel olarak ürettiği 8+1 Transporter' ın fiyatı ve özellikleri belli oldu. Uygun fiyatlı yeni model, konforlu sürüş ve ekonomik bir kullanım sunuyor.
03-06-2018 20:40 - 13137 Okundu

164 bin 950 TL' den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan yeni 2018 VW Transporter 8+1, 2.0 TDI motor seçeneği ile showroomlardaki yerini alıyor.68 yıldır yollarda olan Transporter gerek sunduğu konfor gerekse ekonomik yakıt tüketimi ile rakiplerini geride bırakıyor.

VW Transporter 8+1 Özellikleri

Yeni modelin 2.0 dizel motoru çift kavramalı otomatik şanzıman ile kombine edilmiş.Ayrıca viraj dengeleme sistemi (ESP), anti patinaj sistemi (ASR), hill holder (yokuş kalkış desteği),  yağmurda fren desteği, yüke duyarlı devrilme koruması (ARP), elektronik diferansiyel kilidi (EDL), dört tekerlekte bağımsız süspansiyon, hız sabitleyici, radyo kumandalı deri direksiyon gibi özellikler ile donatıldı.Tüm bu özellikler standart olarak sunuluyor.

DIŞ TASARIM

Türkiye pazarına özel olarak tasarlanan Transporter 8+1, tek krom şeritli ızgaraya, gövde renginde tampona, yükseklik ayarlı halojen farlara, arka cam sileceğine ve arka park sensörlerine sahip.

KABİN 

İç tasarımını standart Transporter'den alan bu özel versiyonda Ön ve arkadan üflemeli klimatik klima ve yolcu bölümü basamak aydınlatması ile yolcular için konforlu bir seyahatvaad ediyor.Ayrıca tavanda bulunan 10 adet portbagaj sabitleme noktasıyla, yolcuların eşyalarını da güvenli bir şekilde taşıyor.