2019 BMW 3 Serisi M3 Böyle Gözükebilir

Dijital tasarımlar yayınlanmaya devam ediyor.
26-09-2018 10:55 - 22637 Okundu

BMW, yeni 3 serisini önümüzdeki ay tanıtmaya hazırlanıyor.Yeni kasa özellikleri ile yine adından söz ettirecek iddalı bir model ile tanışacağız. Standart 3 Serisinin yanında yeni M paketi de tanıtılacak. M3 adı ile piyasaya çıkacak olan bu performans versiyonun tasarımı da heyecanla bekleniyor.Fakat bu bekleyiş biraz daha sürebilir.Çünkü BMW, Paris Otomobil Fuarı'nda sadece standart 3 serisini tanıtacak. M3 ise yüksek ihtimalle 2019 sonlarına doğru örtüsünü kaldıracak.

Ancak 3 serisi üzerinden M3' ün nasıl görünebileceğine dair tahmini tasarımlar da yavaş yavaş yayınlanmaya başladı.Behance.net üzerinden yayınlanan bir görselde yeni M3' ün nasıl bir tasarıma sahip olacağını az çok tahmin edebiliyoruz.

Casus fotoğraflardan ve yeni BMW modellerinden yola çıkılarak tasarlanan bu renderda, tasarım gerçekçi göründüğünü söyleyebiliriz.Mavi gövde rengi ile dikkat çekici bir tasarıma sahip olan M3, büyük çift çıkışlı egzozları ve tampon tasarımı ile karizmatik bir görüme kavuşturulmuş.

2020 yılında gelmesini beklediğimiz model,selefine göre daha iyi bir performans gösterecek.Ayrıca aracın viraj kabiliyeti de arttırılacak.