2019 BMW 3 Serisi Özellikleri Açıklandı, Fiyat Ne Olur

BMW’ nin yeni 3 serisi ile karşınızdayız.
01-10-2018 09:01 - 16873 Okundu

BMW’ nin yenilediği modeli 3 Serisi’ nin görselleri sızdırıldı. Bazı özelliklere de tasarım üzerinden ulaşabiliyoruz.

İnternetten yayınlanan görsellerde, m340i M Spor paketi, Sport Line gibi versiyonların tasarımlarını görebiliyoruz.

İlk izlenimimiz G20'nin selefinden daha iyi ve daha agresif görünmesi. Ön farlarda yeni bir tasarıma sahip olan BMW 3 Serisi, led veya lazer far teknolojisi ile donatıldı.Ayrıca daha kaslı bir tampon bizleri bekliyor.Arla bölümde ise daha düz stop lambaları kullanılmış. Bu da otomobilin daha geniş görünmesini sağlıyor.

Yandan bakıldığında, daha uzun dingil mesafesine sahip olduğu görülüyor.Bu da  araca daha zarif bir profil kazandırılmasına katkıda bulunuyor. Yayınlanan fotoğraflarda, M340i ve M Sport Package versiyonlarının ön tamponlarındaki büyük girişler fark yaratıyor.

330i M paketinde 2 çıkışlı yuvarlak egzoz sistemi, M340i modelinde ise trapezoid egzoz sistemi yer alıyor.Son olarak Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II ve Vermont Bronze gövde rengi seçenekleri ile bu modeller satın alınabilecek.

İç mekana gelince, 12,3 inçlik konfigüre edilebilir dijital gösterge paneli, 10.25 inçlik merkezi dokunmatik ekran, yeni spor koltuklar, klima kontrol alanı için yeni kontroller ve yeni direksiyon simidini görebiliyoruz.

Sport otomatik şanzıman kullanılan versiyonların orta konsolunda vites kolu bulunmuyor.Ancak vites değişimi için herhangi bir iletim düğmesi bulunuyor mu henüz göremiyoruz.

FİYATLAR

BMW 3 serisinin fiyatları şuan 304 bin TL' den başlıyor. Yeni 3 Serisinin başlangıç fiyatı 320 bin TL civarlarında olabilir.