2019 BMW 8 Serisi Kırmızı Renk İle Görüntülendi

BMW, üstü açık modeli için kırmızı gövde rengi seçeneğini de skalaya ekliyor.
21-09-2018 09:55 - 17295 Okundu

Cabrio araçlar genellikle kırmızı renk ile müşterilerin gözüne daha çekici geliyor.Bu nedenle BMW de yeni 8 Serisi Cabrio için kırmızı gövde rengini kullanıyor olabilir.Casus kameralar tarafından görüntülenen 2019 BMW 8 Serisi Cabrio, kırmızı gövdesinin üzerinde yeni performans parçalarına, agresif bir gövde kitine ve M paket detaylarına sahip.Tahminlerimize göre bu test aracı BMW 8 Serisi M850i.

Hafia kamuflaj ile aracın tavan mekanizmasını ve arka tasarımını gizlemeye çalışan BMW, nedense öndeki logoyu da kamuflaj ile kaplamış.

MOTOR TEKNOLOJİSİ

Markanın yeni teknolojileri ile donatılan BMW 8 Serisi Cabrio, tasarım olarak sedan model ile aynı olacak.Tek fark tavan bölümü olacak. Kaputun altında da değişim beklenmiyor. 4.4 litrelik çift turbolu V8 ünite, cabrio kasada da görev yapmaya devam edecek.530 hp' den daha güçlü olmasını beklediğimiz BMW 8 Serisi Cabrio, tavan mekanizmasından dolayı biraz ağır bir model olabilir. Fakat bu ağırlığa rağmen 0-100 km/s hıza 4 saniyeden daha kısa sürede ulaşmasını bekliyoruz.

Yeni 2019 BMW 8 Serisi ilse Paris Otomobil Fuarı'nda tanışacağız.