2019 BMW X7 İç Tasarımı Görüntülendi

BMW' nin amiral gemisinde testler devam ediyor.
24-09-2018 08:26 - 14504 Okundu

Ekim ayı içinde örtüsünü kaldıracak olan 2019 BMW X7' nin özellikleri yavaş yavaş belli oluyor.Üretime hazır prototip ile testlere devam eden 2019 BMW X7, daha önce dış tasarımını bizlerle paylaşmıştı. Bugüne ise kabini hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Parlak siyah trim oarçalar, üç sıralı koltuk sistemi ve ahlap detaylar aracı premium bir havaya sokuyor.

Daha önce 8 Serisinde gördüğümüz Operating System 7.0 isimli dijital gösterge paneli, 2019 BMW X7'de de kullanılıyor.Multimedya sisteminde 5 serisinin görülmesi ise kabindeki değişimlerin devam edeceğini gösteriyor.

Konsol tasarımında da 8 serisinden izler görülecek.Geniş diz mesafesi ile konforlu yolculuklar sunacak olan model, USB girişi, bardaklıklar ve güç çıkışı gibi detayları ile yolcuları da düşündüğünü gösteriyor.

Üretim versiyonunda birtakım değişimler mutlaka olacaktır.Görsellerde gördüğümüz malzemeler daha kalitelileri ile değiştirilebilir. Yeni donanımlar da eklenebilir.

3.0 litrelik 6 silindirli ünite ile satışa sunulacak olan model, bazı versiyonlarında 4.4 litrelik dizel üniteye de sahip olabilir. Hibrit motor seçeneği de gelebilir.