2019 Dacia Logan Stepway Türkiye'ye Gelecek mi?

Dacia, Stepway ailesini biraz daha genişletiyor.
18-08-2018 13:15 - 21448 Okundu

Renault markası altında faliyetlerini sürdüren Dacia, Sandero modelinin ardından Lodgy modeli için de Stepway versiyon üretmişti.Stepway versiyonlarda aracın etrafını plastik parçalarla kaplayan Dacia, sürüş yüksekliğini de arttırıyor. Arazide kullanıma uygun hale getirilen Stepway versiyonlar,  biraz daha heybetli modeller olarak biliyor.Türkiye'de de Sandero Stepway fazla talep gördü ve markanın en çok satan modellerinden birisi oldu.

Sandero ve Lodgy derken şimdi de Logan modelinin stepway versiyonu ile tanışacağız.Türkiye'de satışları durdurulan Logan, Rusya ve bazı ülkelerde hala satışta bulunuyor.Rusya'daki hava koşullarına uygun bir model olan Logan Steyway, ekstra plastik gövde parçaları ve yüksek süspansiyonları ile dikkat çekiyor.Jant tasarımları da standart versiyona göre biraz daha karizmatik.

Türkiye'de yeniden satışa sunulup sunulmayacağı belli olmayan Logan Stepway,  Rusya'da ısıtmlalı koltuklar ile beğeniye sürülecek.Motor seçenekleri ise 1.6 benzinli ve 1.5 dizel olacak.

Yeni modelin tüm özellikleri bu ay sonunda kapılarını açacak olan Moskova Otomobil Fuarı'nda açıklanacak.Ancak yeni modelin Türkiye'de satışa sunulacağını tahmin etmiyoruz.