2019 Fiat Ducato Okul Servisi Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Fiat Professional, yüksek güvenlikli okul servisi Ducato'yu satışa sundu.
26-08-2018 10:53 - 16477 Okundu

Fiat, okul servisi sınıfına yeni bir model daha ekledi. Ducato' nun okul servisi versiyonunu daha güvenlikli hale getiren Fiat, sıkışmayı önleyici özel fitile sahip otomatik kayar kapı, darbeye, suya, toza ve titreşime dayanıklı, gece görüşlü, 30 gün süreyle kayıt yapabilen iç ve dış kameralar, 9 kg hassasiyetli oturmaya duyarlı sensörlü koltuklar, her koltukta üç noktalı ayarlanabilir emniyet kemerleri, anlık olarak konum bilgisi sağlayan araç takip sistemi, ışıklı “dur” levhası ve “okul taşıtı” çıkartması gibi donanımlar ekledi.

İÇERİDE YOLCU KALMAMASININ ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Yeni teknolojisi sayesinde, kontak kapantıktan sonra koltuklardaki sensörler sayesinde içeride yolcu kalıp kalmadığı algılanıyor ve 15 saniye boyunca sürücü görsel ve işitsel olarak uyarılıyor.

Eğer 15 saniye boyunca sürücü bu uyarıları görmezse, dörtlü flaşörler devreye giriyor ve sürücünün dikkati çekilmeye çalışılıyor.

Sürücü yine tüm bu uyarıları görmezse bu sefer araç kendi kendine sürekli korna çalmaya başlıyor.

MOTOR TEKNOLOJİSİ

2.3 LİTRELİK motoru ile 130 hp güç ve 320 nm tork üretebilen Yeni Ducato okul servisi,  şehir içinde istenilen performansı sunuyor.

FİYAT VE ÖZELLİKLERİ

158 BİN 200 TL'DEN başlayan fiyatlar ile satışa sunulan Ducaro okul servisi, sunulan çift renkli LED aydınlatmalar, yeniden tasarlanan bej kadife koltuklar, alüminyum basamaklar ve türbin tipi tavan klimasıyla donatıldı.